Erol Bulut'tan flaş açıklama; "Elimizde sihirli değnek yok"

Erol Bulut'tan flaş açıklama; "Elimizde sihirli değnek yok"
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Antalya kampında TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör Erol Bulut, takımın hedefiyle ilgili ilginç bir yorum yaptı. Kırmızı-Siyahlı takımın hocası, “utbolcunun performansı kadro derinliği göz önünde bulundurunca gerçekçi olmamız lazım” diyerek elinde sihirli değnek bulunmadığını açıkladı.

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada takımını Antalya’da kampa alan Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, bu sezon hedeflerinin ne olduğu sorulması üzerine, değişik bir yorumda bulundu.
Erol Bulut, yaptığı açıklamada hedefle ve takımıyla ilgili şunları söyledi; “Sezon başında da hocalara soruluyor bu sezon hedef ne diyor. Beni tanıyanlar her zaman en hedefimi en üst seviyede tuttuğumu bilir. Kulüp, futbolcunun performansı kadro derinliği göz önünde bulundurunca gerçekçi olmamız lazım. Yönetimde, şehirde istiyor ama genele bakmamız lazım. Hoca geliyor, hocayla ilk üçe gireriz. Tamam ilk üçe gireceksin ama nasıl gireceksin. Nasıl dediğin zaman sıralamamız lazım. Ondan sonra gerçekler ortaya çıkıyor. Her şey istediğiniz gibi olmuyor. Elinizde sihirli değnek yok., şapkadan her zaman tavşan çıkmıyor. Bunu Malatya ve Alanya ile başardık. Şimdi herkes Erol Hoca bunu yine başarır algısı var. Teşekkür etmek lazım. Ama bu her zaman bir yeni gittiğin yerde anında olacak değil. Bunun süreci var kadro derinliği var, futbolcu kalitesi var ve diğer şeyler var” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.