Antep Peyniri Fiyatları REKOR KIRIYOR! Gaziantep'in Vaz Geçilmez Lezzeti Antep Peyniri 150 TL'ye Koşuyor...Gaziantepli Vatandaşta, Esnafta Ne Yapacağını Bilmiyor?

Antep Peyniri Fiyatları REKOR KIRIYOR!  Gaziantep'in Vaz Geçilmez Lezzeti  Antep Peyniri 150 TL'ye Koşuyor...Gaziantepli Vatandaşta, Esnafta Ne Yapacağını Bilmiyor?
Süt ürünlerine gelen zamdan Antep peyniri de nasibini alırken, esnaf satışların düşmesinden endişelendiği için şimdilik 135 liradan satış yapıyor. Kale altı esnafı fiyatın 150 lira olması gerektiğini dile getiriyor.

Önceki gün Gaziantep ile özdeşleşmiş baklavanın fiyatına gelen üçüncü zammı dile getirmiştik. Gaziantep’e özgü Antep peyniri üreticileri de zammın kaçınılmaz olduğunu dile getiriyor. Antep peyniri fiyatının bu koşullarda 150 lira olması gerektiğini belirten süt ürünü satıcıları, “ Şu anda piyasada 125 ile 135 lira  arasında satılıyor. Bazı şarküterilerde çoktan 150 liraya satış yapılıyor.

Açıkçası kurtaracak rakam da bu. Ancak satışların düşmesinden korktuğumuz için, zararı göze alarak bu fiyatlardan satıyoruz. Bu gidişle yakın zamanda Antep peynirinin taban fiyatı 150 lira olacaktır. Bu sene de yaz aylarında kışlık hazırlıklarında peynir alışverişi yapıldı. Ancak bu rakamlarla gelecek yıl nasıl alışveriş yapılır, açıkçası esnaf olarak biz de bilmiyoruz.”şeklinde konuştular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.