Gaziantep FK'da başkanlık bilmecesi! Kim başkan olacak?

Gaziantep FK'da başkanlık bilmecesi! Kim başkan olacak?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde sürpriz bir kararla olağanüstü kongreye gitme kararı alınırken mevcut başkan Cevdet Akınal’ın durumu belirsizliğini koruyor. Ekonomik sıkıntılardan dolayı arayış içerisine giren Gaziantep Futbol Kulübü’nde yeni bir başkan adayı çıkacak mı? çıkmayacak mı? belirsiziği sürüyor. Kulislerde yapılan konuşmalarda ise Cevdet Akınal’ın yeni bir yönetim oluşturacağı gelen bilgiler arasında.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde 15 Aralık’ta yapılması planlanan olağanüstü kongre öncesinde başkanlık bilmecesi yaşanıyor. Mevcut başkan Cevdet Akınal’ın durumu belirsizliğini korurken yeni bir başkan adayının olup olmayacağı ise tartışma konusu oldu.

İKİ İSİM ÖN PLANA ÇIKTI
Gaziantep Futbol Kulübü’nde başkanlık seçimi öncesinde iki önemli isim öne çıktı. Daha önce Mehmet Büyükekşi ile birlikte Gaziantep FK’nın başarısı için mesai harcayan Mahsum Altunkaya ile Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun isimleri başkanlık için gündeme geldi. Ancak bu ikilinin durumu henüz netlik kazanmazken Büyükşehir Belediyesi’nin kulübü alma olasılığınında zor olduğu görülüyor. Belediyelerin profesyonel futbol kulüplerini alamamasından dolayı Büyükşehir planlarının da suya düştüğü dikkat çekiyor.

AKINAL YENİ YÖNETİM Mİ OLUŞTURACAK?
Gaziantep Futbol Kulübü’nde mevcut başkan Cevdet Akınal’ın göreve devam edip etmeyeceğine henüz karar verilmezken Akınal’ın istifa eden yöneticilerin yerine yeni bir yönetim oluşturma planlarının da olduğu gelen bilgiler arasında. Cevdet Akınal’ın durumu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

İSİM SPONSORU MERİNOS MU OLACAK?
Bu sezon ekonomik krizle boğuşan ve zor günler geçiren Gaziantep Futbol Kulübü, Türkiye’nin en borçsuz kulübü olmasına rağmen bu kadar borçlu olmasına kimse anlam verimiyor. Bu nedenle yeni yapılacak olan olağanüstü kongrede başkanlık koltuğuna oturacak ismin aynı zamanda isim sponsoru bulması bekleniyor. Gaziantep FK’nın isim sponsorluğuna ise Merinos’un aday gösterildiği gelen bilgiler arasında. Eğer anlaşma sağlanırsa, ligin kalan bölümünde yola Merinos Gaziantep Futbol Kulübü olarak devam edilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.