Gaziantep'te AK PARTİ'ye Seçim Talimatı! AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, TEŞKİLATLARI SAHAYA SÜRECEK!

Gaziantep'te AK PARTİ'ye Seçim Talimatı!  AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, TEŞKİLATLARI SAHAYA SÜRECEK!
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, ‘’ Daha güçlü bir Türkiye için 2023 Hedeflerimizi planladık’’ dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında açıklamalarda bulundu. AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci ve AK Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz’ın da katıldığı toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim gününe kadar ziyaretlerin devam etmesi gerektiğini söyledi.

AKSAKLIĞA YER VERMEYECEĞİZ!
AK Partili İl Başkanlarına seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’AK Parti ailesi olarak genel merkezimizle, milletvekillerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla hep beraber bir olarak, diri olarak, kardeş olarak işimize dört elle sarılmalıyız. Seçim gününe kadar her haneyi defalarca ziyaret etmeliyiz, ulaşmalıyız. Bu muhabbet iklimini sürekli canlı tutmalıyız. Seçime kadar sahada çalışır, ama seçim günü unutmayın iş sandıkta biter. Bu yüzden sandıklara sahip çıkacağız. Milletten umudunu kesenlerin sandık üzerinden oynamak isteyeceği oyunlara karşı dikkatli olacağız. En küçük bir eksikliğe ve aksaklığa yer vermeyeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP’İN ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZDÜK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5 Kasım tarihinde açılışı gerçekleştirilen Gaziray Projesi ile Gaziantep’in ulaşım sorununu çözdüklerini de sözlerine ekledi.

ÖZKEÇECİ, TEŞKİLATLARI SAHAYA SÜRECEK!
İl Başkanı Özkeçeci’nin kente dönüşü sonrasında Gaziantep İl ve İlçe Teşkilatlarının daha etkin bir şekilde saha çalışmalarına yönelmesi konusunda talimatlar vereceği öğrenildi. Seçim sonuna kadar sahada olan Gaziantep İl Teşkilatının bundan sonraki süreçte  daha etkin şekilde çalışmalara yöneleceği öğrenildi.

2023 HEDEFLERİMİZİ PLANLADIK
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan İl Başkanı Özkeçeci, ‘’ İktidara geldiğimiz günden bu yana çalışmalarımız ile yatırım, eser ve hizmet algımızdaki gelişmelerle Türkiye Yüzyılı'na yakışır yaptığımız asırlık projelerimizi değerlendirdik. Daha güçlü bir Türkiye için 2023 Hedeflerimizi planladık’’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.