Gaziantep FK'da Altunkaya sesleri! Ya Büyükşehir, Ya Altunkaya alacak

Gaziantep FK'da Altunkaya sesleri! Ya Büyükşehir, Ya Altunkaya alacak
Gaziantep Futbol Kulübü’nde sürpriz bir şekilde olağanüstü kongre kararı alınırken mevcut başkan Cevdet Akınal’ın bırakacağı ve yerine geçtiğimiz dönemin ikinci başkanı Mahsum Altunkaya’nın aday olacağı öğrenildi. Altunkaya’nın bu konuda kararsız olduğu ve kulübün Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi de kulislerde konuşuluyor.

BEKLENEN KONGRE KARARI
Gaziantep Futbol Kulübü lige iyi başlamasına rağmen son 9 maçta istediği sonuçları alamadı. Bu kötü gidişatın ana sebeblerinden birinin ekonomik kriz olduğu ve bu nedenle yönetimin kongre kararı aldığı öğrenildi.

15 YÖNETİCİ İSTİFA ETTİ
Sezon başında kulübün 30 kişilik yönetim kurulundan 15’i istifasını noter aracılığı ile kulübe göndermişti. Bu isimlerin istifa etmesinden sonra kulüple ilgilenen yönetim sayısında büyük düşüş olmuştu.

ALTUNKAYA’YA SICAK BAKILIYOR
Yıllardır Türk futboluna büyük bir destek veren Mahsum Altunkaya’nın ismi Gaziantep Futbol Kulübü başkanlığı için yeniden gündeme geldi. TFF Bsşkanı Mehmet Büyükekşi ile çok iyi bir arkadaşlığı bulunan Altunkaya’nın başkanlığına kesin gözle bakılıyor. 15 Aralık’ta yapılacak olan kongrede Mahsum Altunkaya’nın aday olmaması durumunda kulübün Büyükşehir Belediyesine devredilmesi de konuşuluyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.