Gaziantep Alışveriş günleri başlıyor ... Gaziantep Ticaret Odası’nın organize ettiği “4. Geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri” 9-19 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenecek.

Gaziantep Alışveriş günleri başlıyor ... Gaziantep Ticaret Odası’nın organize ettiği “4. Geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri” 9-19 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlenecek.
4. Geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri’ne hazırlanan GTO, internet sitesinden etkinliğe katılım şartları ve GTO’nun sağlayacağı desteği duyurdu. Firmalar, 9-19 Aralık 2022 tarihleri arasında bu yıl dördüncüsünü düzenlenecek olan geleneksel Gaziantep Alışveriş Günleri’ne katılarak, zorlu ekonomik süreçte satışların arttırılma imkanı bulacak. Vatandaşlar da almak istedikleri ürünleri indirimli olarak temin etme şansını bulacaklar.

Kampanyaya katılan üyelerin,  belirlediği ürün ve hizmet gruplarında indirim yaparak müşterilerine kendi işletmelerinde hizmet sunması gerekiyor.

Firmalar, sunduğu ürün ve hizmetler için indirim oranını belirleyince, GTO firma için tanıtım kampanyasını düzenleyecek. Gaziantep Alışveriş Günleri etkinliği,  kent ekonomisini GTO üyeleriyle birlikte canlandırmayı hedefliyor.

KİMLER KATILABİLİR?

Gaziantep Alışveriş Günleri’ne , Gaziantep’te faaliyet gösteren, Gaziantep Ticaret Odasına  kayıtlı tüm mal ve hizmet sağlayıcı işletmeler katılabilecek. Katılım için başvuru formunu doldurmak yeterli olacak.

KATILIM ŞARTLARI NELER?

En önemli katılım şartı, belirtilen tarih aralığında, belirlediğiniz ürün ya da ürün gruplarında yine belirlediğiniz oranlarda indirim yapmak.

NASIL BAŞVURABİLİRİM?

İşyerinizde herhangi ürün veya hizmette indirim sağlayarak Gaziantep Alışveriş Günleri etkinliğine katılmak için GTO’nun sitesinde yer  alan formu doldurmanız yeterli.

GAZİANTEP TİCARET ODASI DESTEKLERİ NELER OLACAK?

Gaziantep Alışveriş Günleri Etkinliğine katılmak üzere başvuran işletmelerin bilgileri, yapılacak tüm reklam çalışmalarında kullanılacak.

İşletmelerde kullanılacak afişler Ticaret Odası tarafından ücretsiz olarak temin edilecek.


İşletmeler talep ettikleri takdirde görsel çalışmalara logolarını yerleştirerek kendi reklam kampanyalarını düzenleyebilecekler.

İşletmelerden herhangi bir katılım ücreti veya satış komisyonu alınmayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.