Gaziantep'te Muhteşem Düğün... Birleşmiş milletler toplantısı gibi düğün... Umman, Azerbaycan, Libya, Gürcistan, Çin, Fransa ve Almanya’dan Yüzlerce Davetli Bu düğüne Katıldı

BİRLEŞMİŞ MİLLETLER DÜĞÜNÜ

Türkiye’nin en büyük ihracatçısı olan ve dünyanın her yerine gıda ve medikal ürünler ihracatında önde gelen firmalarından olan Günel Dış Ticaret A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı ve aslen Gaziantepli olan Osman Günel’in oğlu Mehmet Günel ile Semiye Demir’in düğününe büyük katılım olurken genellikle Umman, Azerbaycan, Libya, Gürcistan, Çin, Fransa ve Almanya’dan büyük kuruluşların üst düzey yönetiminde bulunan CEO’lar Gaziantep’teki düğüne katıldı. Düğün adeta ‘Birleşmiş milletler düğünü’ olarak değerlendirilirken, ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan’ın söylediği muhteşem Antep türküleriyle davetliler adeta büyük bir mutluluk yaşadılar. Bunun yanı sıra düğüne bir çok Gaziantep üst düzey yönetiminin yanında İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerden de misafirler iştirak etti.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İHRACAT ŞİRKETİ
Türkiye’nin son 20 yıldan buyana başarılı ihracat firmaları arasında bulunan Günel Dış Ticaret, yaklaşık 100 ülkeye ihracat yaparken bunun yanı sırada ülkemize büyük bir döviz kazandırdığı ifade edildi.


İZZET YILDIZHAN, BARAK VE ANTEB’İN HAMAMLARI İLE GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Her hafta Türkiye’nin ailelerinin düğünlerine giden ve sahnelerin ünlü sanatçısı İzzet Yıldızhan sahnede söylediği türkü ve şarkılarla coştururken genellikle Arapça ağırlıklı söylediği türkülerle davetlilere mutluluk yaşatırken Antebin hamamları ve barak türküleriyle de gönüllerde taht kurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.