Gaziantep’te Akyol Ortaokulu’nun önündeki bakım çalışması öğrenciler tehlike SAÇIYOR. Okul önünde tehlikeli çalışma

Gaziantep’te Akyol Ortaokulu’nun önündeki bakım çalışması öğrenciler  tehlike SAÇIYOR. Okul önünde tehlikeli çalışma
Gaziantep’te Şahinbey ilçesindeki Akyol Ortaokulu’nun önündeki bakım çalışması öğrenciler için büyük tehlike yaratıyor. Yeterli önlem alınmadan kazılar çukurlar, özelikle giriş ve çıkış saatlerinde oluşan yoğunluk nedeniyle büyük tehlike oluşturuyor.

Gaziantep’te Şahinbey ilçesindeki Akyol Ortaokulu’nun önündeki bakım çalışmasını gören veliler endişeye kapılıyor. Hiçbir önlem alınmadan yapılan kazı çalışması, öğrencilerin her an çukurlara düşme ve yaralanmasına yok açabilecek durumda.

Okulun giriş kapısından başlayıp, çevresini dolaşan kanal, bir bakım çalışmasından ziyade, çocuklar için hazırlanmış bir tuzağı andırıyor.

VELİLER ENDİŞELİ

Okul çevresinde yapılan kazı çalışmasında kanalları sadece plastik dubalar ve şeritlerle çevrilmesine tepki gösteren veliler, çocukların bu çukurlara düşerek yaralanma ihtimalinden dolayı endişeliler. Okul çevresinde giriş ve çıkış saatlerinde büyük yoğunluk yaşandığına dikkat çeken veliler, “ Çıkış saatlerinde çocuklar koşarak okuldan çıkıyorlar. Kalabalık bir grup halinde çıkarken önlerini göremiyorlar. Havaların artık erken kararması nedeniyle, akşam saatlerinde karanlık nedeniyle ayrı bir tehlike oluşuyor.

Bu durumda daha etkin önlemler alınması gerekirken, plastik duba ve şeritlerle güya önlem alınmış. Plastik dubalar rüzgarın etkisi ile devriliyor. Çocukların çukura düşmesini nasıl engelleyecek. Okul önünde önlem alınmadan böyle çalışma yapılır mı?” şeklinde görüş belirtiyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.