Gaziantep FK tek atıp, puan kazanıyor

Gaziantep FK tek atıp, puan kazanıyor
Gaziantep Futbol Kulübü sezonun ilk 4 maçında rakip fileleri 9 kez havalandırırken son 5 maçta ise 5 gol atarak düşüşe geçti. Kırmızı-siyahlı takım son haftalarda istediği sonucu alamazken gol yollarında da etkisiz konuma geçti. Erol Bulut’un öğrencileri adeta gol orucuna girerken özelikle Figueiredo ilk 4 maçtaki performansından uzak bir görüntü sergilemeye başladı.

Ligde şu anda 12 puanla 10. sırada yer alan Gaziantep Futbol Kulübü, 9 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3’te mağlubiyet alarak yoluna devam etti. Rakip fileleri 14 kez havalandıran Gaziantep ekibi, kendi kalesinde 12 gol gördü. İlk 4 maçta 9 gol kaydeden Gaziantep Futbol Kulübü, son 5 maçta ise sadece 5 gol atabildi.

FİGUEİREDO 4 GOLDE KALDI
Kırmızı-Siyahlı takım ligde üst sıralarda kalmak isterken son maçlarda düşüş yaşaması dikkat çekti. Özellikle Figueiredi attığı 4 golde kalırken suskunluğunu ise bir türlü bozamadı. Gaziantep Futbol Kulübü, bu hafta deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmeyi planlıyor.

MAXİM 3 GOLLE 2. SIRADA
Gaziantep Futbol Kulübü’nde en golcü isim Figueiredo olurken bu futbolcuyu 3 golle Maxim takip ediyor. Gaziantep FK’nın rakip filelere attığı 14 golün 7’si bu iki oyuncudan gelirken diğer goller ise Sagal (2), Lazar Markovic (2), Ertuğrul Ersoy, Marko Jevtovic ve Tomas Pekhart’tan geldi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.