Gaziantep Trafiğini Rahatlatacak Olan 4.kilometrelik tünelin adı ne olacak! Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'ndan isim kampanyası

Gaziantep Trafiğini Rahatlatacak Olan  4.kilometrelik tünelin adı ne olacak! Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'ndan isim kampanyası
Şehrin trafiğini rahatlatmak için önemli projelere imza atan Şahinbey Belediyesi Gaziantep’te bir ilki daha gerçekleştirerek 4 km’lik tünel projesinin çalışmalarına başladı. Proje kapsamında açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 4.kilometrelik tünelin adını belirlemek üzere çalışma başlattı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun 3 katlı köprülü kavşak ile birlikte şehre kazandıracağı en önemli projelerden olan tünel çalışması için sondaj çalışması başlatılırken, yapılacak proje ile birlikte Tüfekçi Yusuf Bulvarı, Şehreküstü Kavşağı’ndan başlayarak, Kılınçoğlu Semt Pazarı yanından açılacak tünel ile Yeşil Vadi Bulvarı’na bağlanacak.

TRAFİĞİ RAHATLATACAK

Gaziantep’te ilk, Türkiye’de ise sayılı şehir merkezlerinde mevcut olan tünel projesinin; çalışmalarına başlanırken, yapılacak proje ile vatandaşlar yol ve yakıt tasarrufundan önemli ölçüde faydalanacak. Bunun yanı sıra hava kirliliğinin önüne geçilmesine de önemli katkı sağlanmış olunacak. Yer altına inecek olan trafik ile birlikte trafik akışı da önemli ölçüde rahatlayacak.

TÜNELİN İSMİNİ GELİN BİRLİKTE KARAR VERELİM

Projeye ilişkin açıklamalarda bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ‘’ Kıymetli hemşehrilerim; Yolları kısaltarak zamandan ve yakıttan tasarruf edeceğimiz, trafik yoğunluğunu azaltacağımız tünelimizin ismine gelin birlikte karar verelim. Sizce tünelimizin adı ne olsun? Yorumlarınızı bekliyorum’’ ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.