Gaziantep Sanayi Odası seçimleri için geri sayım başladı...

Gaziantep Sanayi Odası seçimleri için geri sayım başladı...
Ticaret Odası ve Ticaret Borsası'ndaki seçimlerin ardından gözler 15 Ekim'de sandık başına gidecek olan Sanayi Odası'na çevrildi.

Dikkat çeken değişiklerin yaşanması beklenen GSO'da meclis üye sayısı, komite üyeleri ve grup üyeleriyle birlikte oy kullanacak üye sayısında dikkat çeken artış yaşandı.  

Sanayi Odası hizmet binasında yapılacak olan seçimlerde yeni meclis üyeleri belirlenecek. Daha önce 27 grubun mücadele verdiği Sanayi Odası'nda bu sayı 35'e çıktı. Grup sayısının artmasıyla birlikte daha önce 64 olan meclis üyesi sayısı da 77'ye çıktı.  

TOPLAM ÜYE SAYISI DİKKAT ÇEKTİ 

15 Ekim'de yapılacak olan GSO seçimlerinde komite sayısındaki artış da gözlerden kaçmadı. Daha önce 159 olan komite üye sayısı 189 çıktı. Sanayi Odası'nda toplam üye sayısı ise 2 bin 500'den 5 bin 500'lere çıktı.  Meclis üyelerinin belirlendiği odalarda bundan sonraki süreç, oda yönetim kurullarının seçilmesi olacak. Seçim sonuçlarının resmileşmesinin ardından toplanacak meclis üyeleri, meclis başkanı, yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulunu belirleyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.