Bu maç herşeye gebe! Gaziantep FK kritik sınavda

Bu maç herşeye gebe!  Gaziantep FK kritik sınavda
Süper Lig’de son 4 maçını kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü, bu akşam Adana Demirspor’u konuk ediyor. Saat 20.00’da başlayacak olan karşılaşmada Sarper Barış Saka düdük çalacak.

Süper Lig’de son 4 maçını kazanamayan Gaziantep Futbol Kulübü, bu akşam Adana Demirspor’u konuk ediyor. Saat 20.00’da başlayacak olan karşılaşmada Sarper Barış Saka düdük çalacak. Bu sezon ilk kez Kalyon Stadı’na çıkacak olan Gaziantep ekibi, son 4 maçtaki kötü gidişini durdurmak istiyor. Adana Demir maçı öncesi Gaziantep’te Mustafa Eskihellaç dışında eksik bulunmuyor.

Lige çok iyi başlayan ve ilk 4 maçta 10 puan toplayan Gaziantep Futbol Kulübü, son 4 maçta istediği sonuçları alamadı. Son 4 maçında bir beraberlik 3 mağlubiyet alan Kırmızı-Siyahlı takım Adana Demirspor engelini üç puanla geçmek istiyor. Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde çalışmalarını tamamlayan Kırmızı-Siyahlı takımda sakatlığı bulunan Mustafa Eskihellaç dışında eksik bulunmuyor. Gaziantep bu sezon ilk kez kendi sahasında taraftarının huzuruna çıkacak ve bu maçtan üç puan almayı hedefleyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.