Bursa Diş Sağlığı Hizmeti MFS Dent’te!

Bursa Diş Sağlığı Hizmeti MFS Dent’te!
Ağız sağlığını korumak ve daha iyi bir gülüş sergilemek için ihtiyaç duyduğunuz tüm diş sağlığı hizmetini MFS Dent’te bulabilirsiniz.

Sağlıklı dişlere, diş etlerine ve ağızlara sahip olmak, insanların genellikle hafife aldığı bir durumdur. Uzmanlar, iyi alışkanlıklar ve düzenli kontroller ile ağız sağlığı sorunlarının çoğunun önlenebileceğini söylüyorlar. Dünyadaki her 10 kişiden dokuzu, diş çürükleri durumundan diş eti rahatsızlığına ve ağız kanserine dek her şeyi içeren bir tür ağız hastalığı riski altındadır. Önleme çocuklukta başlar ve gelişmiş ülkelerde bile okul çağındaki çocukların %60 ila %90'ında çürük vardır. Ağız sağlığını korumak ve daha iyi bir gülüş sergilemek için ihtiyaç duyduğunuz tüm diş sağlığı hizmetini MFS Dent’te bulabilirsiniz. Bursa diş klinikleri arasında en iyilerden biridir.

Diş Beyazlatma Hizmeti MFS Dent’te!

Diş beyazlatma, daha ​​beyaz bir gülümseme elde etmek için dişlerimizin rengini değiştirmek için uygulanan bir tedavidir. İşlem, dişlerin rengini birkaç ton azaltmayı başarır, dişleri daha beyaz ve parlak bırakır. Diş beyazlatmanın sadece estetik değil, bir diş tedavisi olduğunu açıklığa kavuşturmak önemlidir, bu nedenle hafife alınmamalı ve her zaman lisanslı profesyonel bir diş hekimi tarafından yapılmalıdır. Bu aşamada devreye giren MFS Dent diş beyazlatma hizmeti olur.

Dişlerimizin minesinde, zamanla dış etkenlerden çeşitli organik bileşiklerin dişlerimize geçmesine ve renginin koyulaşmasına neden olan milyonlarca mikroskobik gözenek vardır. Yaşlanma süreci, aşınma, travma ve hayatımız boyunca ağız temizleme alışkanlıklarımız da dişlerimizin renginde belirleyici faktörlerdir. Birkaç diş beyazlatma tekniği vardır, ancak en popüler olanı fotoaktivasyondur. Bu tedavi, bir ışık kaynağının doğrudan uygulanmasıyla etkinleştirilen bir beyazlatma jelinin kullanılması ile yapılmaktadır.

Zirkonyum Kaplama MFS Dent’te!

Diş kaplamaları, hastanın dişlerinin şeklini ve rengini mükemmel bir şekilde taklit eden ve bunların vestibüler yüzeyine yapışarak, şekil ve renk kusurlarını arkasına gizleyen farklı materyallerin parçaları aracılığıyla dişlerin görünümünü iyileştiren estetik bir tedavidir. Diş kaplamaları, ağrısız ve sadece birkaç seansta güzel ve uzun süreli bir gülümseme sağlar. Her hastanın ihtiyacına göre uyarlanmış farklı diş kaplama türleri vardır. Bu kaplama türlerinden biri de zirkonyum kaplama olmaktadır. En popüler diş kaplama seçeneklerinden biridir ve MFS Dent bu alanda da en kaliteli hizmeti vermektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.