Gaziantep FK'da Erol Bulut açıkladı; Gaziantep'in geleceği bu gençlerde

Gaziantep FK'da Erol Bulut açıkladı; Gaziantep'in geleceği bu gençlerde
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, bu sezon yapılan transferlerin gelecek adına önemli olduğunu belirterek, “Genç oyuncular transfer ettik. Gaziantep FK’nın gelecek yıllarda iyi bir oyuncu kadrosu olacak” dedi. Gaziantep Futbol Kulübü’nde şu anda çok sayıda genç oyuncu bulunurken takımın yaş ortalaması ise 23-24’e inmiş durumda.

YAŞ ORTALAMASI DÜŞTÜ


Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu sezon yaptığı transferlerin gelecek için önemli olduğunu ifade eden Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, “Bu sezon aldığımız çok sayıda oyuncu bu kulübün geleceği için önemli olacak. Hepsi gelecek vaat eden isimler. Hatta bu takımın yaş ortalamasını düşürdük. Ve önümüzdeki yıllarda Gaziantep Futbol Kulübü bu oyunculardan çok faydalanacak. Bizim amacımız Gaziantep Futbol Kulübü’nü daha iyi yerlere taşımak. Yönetimimiz, başkanımız, hepimiz el ele verdik bu şehrin başarılı olması için çaba gösteriyoruz” dedi.

HANGİ GENÇLER KADRODA?
Gaziantep Futbol Kulübü’nün geçtiğimiz yıl Luka Stankowski ile başlattığı gençleşme operasyonu bu sezonda devam etti. Teknik Direktör Erol Bulut ve yönetim bu sezon Arda Kızıldağ, Ömürcan Artan, Valmir Veliu, Berkan Küpelikılınç, Abdulkerim Çakar, Onurhan Babuscu ve Bahadır Gölgeli takımın en genç isimleri arasında.
Kırmızı-siyahlı takımın teknik direktörü Erol Bulut, “Yaptığımız genç transferlerle kadromuzun yaş ortalamasını düşürdük. Bu gençler Gaziantep’in geleceği adına önemli isimler. Önümüzdeki yıllarda bu takımın iyi bir kadrosu olacak” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.