Gaziantep bir spor şehri Adnan Erkan'dan samimi açıklamalar

Gaziantep bir spor şehri  Adnan Erkan'dan samimi açıklamalar
Gaziantep Futbol Kulübü Sportif Direktörü Adnan Erkan, Olay Spor’a önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Spor Tempo ekibiyle bir araya gelen Gaziantep Futbol Kulübü Sportif Direktörü Adnan Erkan, Gaziantep’in önemli bir spor şehri olduğunu ve büyük başarıları hak ettiğini dile getirdi. Erkan, Spor Müdürümüz Mustafa Teke, Spor Yazarlarımız Bedrettin Ay ve Kenan Yücel ile sohbet ederek samimi açıklamalarda bulundu.

Gaziantep Futbol Kulübü Sportif Direktörü Adnan Erkan, ekibimizle bir araya gelerek güzel bir sohbet gerçekleştirirken Gaziantep Futbol Kulübü’nün ise büyük başarılara aday bir takım olduğunu söyledi.

BU ŞEHİR VE BU TAKIM BAŞARILI OLUR
Konyaspor’da görev aldıktan sonra Gaziantep’e gelen ve burada da yönetim ile takım arasında köprü olan Sportif Direktör Adnan Erkan, daha önce Bursaspor, Konyaspor, Başakşehir gibi kulüplerin başarılarının gündeme geldiği sohbette, “Gaziantep bunu daha kolay elde edebilir. Bu şehir spor şehri ve aynı zamanda başarılı olan bir şehir. Futbolda yıllarca söz sahibi olmuş bir şehirdeyiz. Konyaspor’un geçtiğimiz yıllarda elde ettiği başarıları burası daha kolay yakalayabilir. Bu takıma herkesin sahip çıkması ve desteklemesi gerekiyor” dedi.

İYİ BİR TAKIM OLUŞTURDUK
Adnan Erkan bu sezon daha iyi bir ekip oluşturulduğunu belirterek, “Geçtiğimiz yıl takıma katkı sağlayamayan bir çok arkadaş ile yollar ayrıldı. Hocamızında görüşü alınarak iyi bir ekip oluşturduk. Sezona çok iyi bir başlangıç yaptık ama son üç maçta şansızlıklar yaşadık. Fakat iyi bir takıma sahip olduğumuzu söyleyebilirim. Bu sezon yapılan transferler iyi çıktı. Takımımıza katkı sağlıyorlar. Bir iki eksiğimiz var ama onuda devre arası transfer döneminde gidermek istiyoruz” diye konuştu.

BÜYÜK BAŞARILAR GELEBİLİR
Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu sezon ve önümüzdeki yıllarda daha büyük başarılar elde edecek bir kapasiteye sahip olduğunu dile getiren Sportif Direktör Adnan Erkan, “Gaziantep Futbol Kulübü gerçekten tesisleriyle, yapılanmasıyla iyi bir kulüp. Bu kulüp bu sezon olmasada gelecek yıllarda büyük başarılar elde edebilir. Doğru yapılanma ve destekle bu kulübün daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Bu takım Gaziantep’in takımı. Gaziantepspor’un yıllarca şehire katkısını hepimiz biliyoruz. Şimdi Gaziantepspor yok ama, Gaziantep FK bu şehir önemli bir kulüp. Bu kulübe destek çıkıp sahip olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUM
Futbol oynadığı ve teknik adamlık yaptığı dönemlerde Gaziantep’e çok gelip gittiğini belirten Adnan Erkan, “Bu şehri gerçekten çok seviyorum. Futbol oynadığım zamanlarda da keyif aldığım deplasmanlardan birisiydi. Şu anda gelişmiş, büyümüş ve büyük bir şehir. Bu şehrin başarıyı hak ettiğini düşünüyorum. Taraftarımızda Adana Demirspor maçında buluşacağız. Taraftarlarımızın destekleriyle bu takım daha iyi yerlere gelecektir. Hocamızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Herkes işini yapıyor. Bizler elimizden geldiği kadar bu takımı daha iyi yerlere taşımak istiyoruz. Sezon sonunda tek rakamlı bir sıralamada ligi bitirmek tek hedefimiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.