TOKİ'den Ev alanlara Müjde! Peşin ödemede yüzde 25 indirim

TOKİ'den Ev alanlara Müjde! Peşin ödemede yüzde 25 indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlar için borcunu erken ödeyenlere yüzde 25 peşin ödeme indirimi yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde açıkladığı sosyal konut projesiyle değerlendirmelerde bulunurken; daha önce TOKİ’den ev alan ve borcu devam eden vatandaşlar için sosyal konut projesinde başvuruların 5 milyona yaklaştığını belirtti.

Erdoğan, “Kira ve konut fiyatlarının da makul seviyelere düşmesini bekliyoruz; bu olacak, bundan hiç şüphem yok” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ’den ev alan vatandaşlara müjde vererek, “TOKİ’den ev veya işyeri alıp da geri ödemesi devam eden vatandaşlarımız için yüzde 25 peşin ödeme indirimi kampanyası başlatıyoruz” dedi.

Cumhuriyet tarihinin en geniş, en kapsamlı konut kampanyasını başlatmış olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Ekim ayı sonuna kadar süreceğini ifade ettiğimiz başvurulara ilk gün 1 milyon talep gelmişti. Şu anda 5 milyona yaklaştı. Özellikle gençlerimiz projeyi ciddi manada sahiplendi. Kampanyaya gösterilen teveccüh aslında vatandaşımızın devletine olan güveninin bir işaretidir. Devlete güvendiği için de buna böyle ilgi gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.