Asgari Ücrete ZAM GELECEK Mİ? Asgari Ücret ne zaman zamlanacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin SON NOKTAYI KOYDU... Video Haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret ile ilgili olarak, "Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranında zam yaptık. Temmuzda da yaptık. Aralık geliyor, aralıkta da yapacağız" açıklamasında bulundu.

Yıl başında yüzde 50 oranında zamlanan asgari ücret temmuz ayında ikinci kez yüzde 30 zam yapılarak 5500 liraya yükseltilmişti. Toplamda ise yüzde 80 zam yapılan asgari ücret enflasyon karşısında etkili olmazken, çalışanlar 3. zammın yapılıp yapılmayacağı merak ediyordu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücrete yeni zam için Aralık ayını işaret etti.

Asgari Ücrete ZAM GELECEK Mİ? Asgari Ücret ne zaman zamlanacak? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin SON NOKTAYI KOYDU... Video Haber

BAKAN BİLGİN'DEN ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT yasası için tarih veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin "Geçtiğimiz dönem asgari ücrete tarihin en yüksek oranında zam yaptık. Temmuzda da yaptık. Aralık geliyor, aralıkta da yapacağız." dedi.

Bakan Bilgin'in açıklamalarının ardından asgari ücrete ne kadar zam yapılacağı merak edilmeye başlandı. SGK Uzmanı Özgür Erdursun ve ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan asgari ücret tahmini geldi. Uzmanlar asgari ücrette ciddi bir artış olacağını kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.