Gaziantep Kalespor’a iki süper yıldız

Gaziantep Kalespor’a iki süper yıldız
Gaziantep’in köklü kulüplerinden Kalespor, Süper Amatör Küme’ye süper transferler yaptı. Şu ana kadar önemli isimleri kadrosuna katan Kalespor, Gaziantepspor’da da forma giyen kaleci Adnan Karabulut ve İstanbul’dan Muhammet Baysan’ı renklerine bağladı.

Süper Amatör Kümede iddialı olan ve geçtiğimiz yıl BAL ligini kıl payı kaçıran Gaziantep Kalespor, bu sezon yaptığı transferlerle gücüne güç kattı. Kalespor özellikle daha önce Gaziantepspor forması giyen kaleci Adnan Karabulut ve İstanbul’dan Muhammet Baysan’ı renklerine kattı. Özellikle kaleci Adnan Karabulut ile Muhammet tecrübeleriyle yeni sezonda Kalespor formasıyla dikkat çekmeleri bekleniyor. Gaziantep Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci ve Kulüp Başkanı Erhan Deniz Güngen ile bir araya gelen bu iki oyuncu yeni sezonda Süper Amatör kümede fark yaratmaları bekleniyor.
Bu arada, Gaziantep’in köklü kulübü Kalespor yeni sezon için güçlü bir kadro oluşturmak isterken şu ana kadar, Cengiz Özyaycı, Bilal Karahan, Şerif Gezginci, Abdülbaki Orhan, Nihat Karakuş, İsa Güzel, Kaan Ayseki, Cimik Mehmet Orhan, Ali Doğan ve iç transferde de Taner Güler, Kerem Güngen, Ferdi Sarıoğlu ile sözleşme imzaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.