Gaziantep FK'da Erol Bulut'tan flaş açıklamalar; Gaziantep’te olmaktan mutluyum

Gaziantep FK'da Erol Bulut'tan flaş açıklamalar; Gaziantep’te olmaktan mutluyum
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut’tan OLAY SPOR’a samimi açıklamalar;

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Olay Spor ve Spor Tempo ekibiyle bir araya geldi. Geçtiğimiz yılı ve bu sezonu değerlendiren Erol Bulut, daha iyi bir Gaziantep FK izlettirmek için çaba gösterdiklerini söyledi. Spor Müdürümüz Mustafa Teke, Spor Yazarlarımız Kenan Yücel ve Bedrettin Ay’la bir araya gelen Erol Bulut, önemli ve samimi açıklamalarda bulundu.

SOHBET KOYU OLDU
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut’u ziyaret eden ekibimizle yapılan sohbet toplantısına Sportif Direktör Adnan Erkan, Yardımcı Antrenör Erdal Güneş ile Erol Bulut’un basın danışmanı Volkan Küçük ile medya sorumlusu Cemil Cansız katıldı. Oldukça keyifli geçen sohbette Gaziantep Futbol Kulübü, Türk futbolu, alt yapı, ve bu sezon yapılan transferler konuşuldu.

GAZİANTEP’TE OLMAKTAN MUTLUYUM
Kırmızı-Siyahlı takımın iki yıldan buyana başarılı olması için ter döken Teknik Direktör Erol Bulut, Gaziantep’te bulunmaktan ve burada çalışmaktan mutlu olduğunu dile getirerek, “Şu ana kadar 6 maç geride kaldı, ben gidişattan memmunum. Bu sezon daha farklı olacak. Bir çok kişi belki uzaktan Gaziantep’i farklı görebilir ama, bu şehir büyük bir şehir ve gelişmiş bir şehir. Gaziantep’te ve bu takımda bulunmaktan mutluyum” dedi.

BU SEZON DAHA TECRÜBELİYİZ
Gaziantep Futbol Kulübü’nde bu sezon ikinci yılını geçirdiğini dile getiren Erol Bulut, “Geçtiğimiz yıl bir çok konuda sıkıntı yaşadık. Bunların verdiği tecrübeyle bu sezon hareket ettik. Bu sezon aslında daha tecrübeli çalışıyoruz. Eksiklerimizi ve neler yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Gaziantep Futbol Kulübü’nü daha iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Şehrimizin ve taraftarımızın desteğiyle bu takım daha iyi yerlere gelecek” diye konuştu.

HEDEFİMİZ TEK RAKAMLI BİR YERDE LİGİ TAMAMLAMAK
“Geçtiğimiz yıl ilk 5 hedefi belirlendi bu hedefe ulaşamadık” sorusuna Teknik Direktör Erol Bulut, “İlk 5 hedefini ben koymamıştım. Basın toplantısında neler söylediğim ortada. Ama bu sezon bu takım daha iyi ve tecrübeli bir ekip. Çok iyi bir çalışma ortamımız var. Bu sezon hedefimiz tek rakamlı bir yerde ligi tamamlamak olacak. Bunun için yönetim, teknik heyet ve futbolcularımız el ele verdik bu hedefimize doğru gitmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

ADNAN ERKAN İLE UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ
Geçtiğimiz yıl iki Sportif Direktör değiştiğinin hatırlatılması üzerine Erol Bulut, “Bu kulübün kendi görüşü. Sportif Direktörlerin gelmesi veya gitmesi benim görevim değil. Ama şu anda Adnan Erkan ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Herkes kendi işini yaparsa hiçbir sorun yok. Mesala saha içerisinde bile Adnan ağabey yeri geldiğinde bana yardımcı olabiliyor. Biz bir ekibiz, bu ekibin başarılı olma hedefinden başka bir düşüncesi yok” şeklinde konuştu.

TRANSFERDE DOĞRU HAMLELER YAPTIK
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, transferde bu sezon ince eleyip sık dokuduklarını ve takıma katkı sağlayacak isimleri kadroya dahil ettiklerini belirterek, “Bu sezon daha iyi transferler yaptık. Aldığımız oyuncular takıma çabuk adepte oldu. Başarılı olacaklarına inanıyorum. Hatta ilk 6 haftada yeni transferlerin neler yapacağını gördük. Doğru hamleler yaparak kadromuzu güçlendirdik. Geçtiğimiz yıl takıma katkı sağlayamayan isimlerle yollarımızı ayırdık. Bu sezon hem genç bir kadro oluşturduk, hemde kulübün menfaatlerini düşünerek hareket ettik” diye konuştu.

İKİ FUTBOLCU DAHA ALACAKTIK, ALAMADIK
Transfer döneminde Lazio’dan Kiyine ve Macaristan’dan Boli için girişimlerde bulunduklarını ve bu iki oyuncuyu mutlaka almak için çalıştıklarını dile getiren Erol Bulut, “İki transfer daha yapmamız gerekiyordu. Eksiklerimizi gidermek gerekiyordu. Ama artık elimizdeki kadroyla en iyisini yapmak zorundayız. Mesala Boli ve Kiyine buraya çok gelmek istedi. Bizlerde fırsat bekledik ve transferin son gününe kadar bu oyuncularla görüştük ama olmadı. Olsun, elimizdeki kadro en iyi kadro. Bu kadroyla güzel işler yapacağız” ifadesini kullandı.

GAZİANTEP’İN BU TAKIMA SAHİP ÇIKMASI LAZIM
Erol Bulut, Türk futbolunda ekonomik bir sıkıntı olduğunu dile getirerek, “Gaziatep bu konuda çok şanslı bir yer. Kulüp olarakta şanslıyız. Ama bu şansımızı iyi kullanmamız gerekiyor. Eğer Gaziantep sanayisiyle, belediyeleriyle ve taraftarıyla bu kulübe destek olup sahip çıkarsa Gaziantep Futbol Kulübü daha iyi yerlere gelecektir. Gaziantep’in kulübüne sahip çıkması gerekiyor. Çünkü, başka bir alternatif yok. Gaziantep FK bu şehir için çok önemli” dedi.

TÜRK FUTBOLUNUN SORUNU ALT YAPI
Teknik Direktör Erol Bulut, Türk futbolunun sorununun alt yapı olduğunu dile getirerek, “Şu anda Türk futbolunda alt yapı sorunu var. Siz alt yapıya o kadar yatırım yapıyorsunuz ama oyuncuları teslim ettiğiniz kişiler alt yapıdan anlamıyor. Öncelikle alt yapı hocalarının eğitimci olması lazım. Bu çocuklara eğitim vermesi lazım. Nasıl antrenman yaptıracaklarını bilmiyorlar. Ama maalesef Türk futbolunda böyle bir sorun var. Bunu aşmadığımız takdirde zorlanırız” şeklinde konuştu.

GELECEK YILLAR DAHA İYİ OLACAK
Gaziantep Futbol Kulübü’nün bu sezon yaptığı transferlerin gelecek için önemli olduğunu ifade eden Erol Bulut, “Bu sezon aldığımız çok sayıda oyuncu bu kulübün geleceği için önemli olacak. Hepsi gelecek vaat eden isimler. Hatta bu takımın yaş ortalamasını düşürdük. Ve önümüzdeki yıllarda Gaziantep Futbol Kulübü bu oyunculardan çok faydalanacak. Bizim amacımız Gaziantep Futbol Kulübü’nü daha iyi yerlere taşımak. Yönetimimiz, başkanımız, hepimiz el ele verdik bu şehrin başarılı olması için çaba gösteriyoruz” diye sözlerini tamamladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.