Gaziantep FK düşüşe geçti Sorun nerede?

Gaziantep FK düşüşe geçti  Sorun nerede?
Ligin ilk 4 haftasında 3 galibiyet 1 beraberlik alarak 10 puanla zirveye çıkan Gaziantep Futbol Kulübü, Galatasaray yenilgisi ve Ümraniyespor beraberliği ile düşüşe geçti. Hem futbol adına hemde skor adına kötü bir sonuç elde eden Gaziantep ekibinin, Ümraniyespor karşılaşmasındaki futbolu adeta saç baş yoldurdu.

Galatasaray ile ligin 5. haftasında oynanan maça kadar çok iyi mücadele eden ve üç galibiyet birde beraberlik alarak ligde 10 puanla zirveye yerleşen Gaziantep Futbol Kulübü, önce deplasmanda Galatasaray’a mağlup oldu ardından Ümraniyespor ile Hatay’da 1-1 berabere kaldı. Bu maçlarla düşüşe geçen Gaziantep ekibinde gözle görülür bir performans eksikliği yaşandı. Gaziantep Futbol kulübü’nün hem futbol adına hemde skor adına önemli kayıplar yaşadığı gözlenirken bu sonuç ve görüntüler taraftarları isyan ettirdi.
Bu sonuçlardan sonra Gaziantep FK zorlu bir viraja girmeye hazırlanıyor. İki deplasman üst üste gidecek olan Gaziantep Futbol kulübü, önce Trabzonspor ile ardından Kasımpaşa ile deplasmanda üç puan mücadelesi verecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.