Canlı İzle...Fenerbahçe - Dinamo Kiev (CANLI)

Canlı İzle...Fenerbahçe - Dinamo Kiev (CANLI)
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B grubu ilk hafta maçında Ukrayna'nın Dinamo Kiev ekibiyle karşı karşıya geliyor. Mücadelenin başlamasına kısa bir süre kala kullanıcılar, maçın saat kaçta oynanacağını, hangi kanalda yayınlanacağını, hangi spikerin anlatacağını, yayının şifreli mi şifresiz mi olacağını araştırmaya başladı. İşte Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçına dair güncel ve son bilgilerle iki takımın ilk 11'leri...

UEFA Avrupa Ligi B grubu ilk haftasında Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile karşı karşıya geliyor. Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak mücadele saat 19:45'te başlayacak.

Karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Tamas Bognar yönetecek. Bognar’ın yardımcılıklarını Balazs Buzas ile Peter Kobor yapacak.

Süper Lig'de şu ana kadar çıktığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik, bir de mağlubiyet alan sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başlamak istiyor.

Fenerbahçe - Dinamo Kiev maçı hangi kanalda, maçın spikeri kim, şifreli mi şifresiz mi?
Bu akşam saat 19.45'te oynanacak Fenerbahçe - Dinamo Kiev karşılaşması Exxen'den şifreli olarak naklen yayınlanacak. Maçı izlemek isteyen seyirciler, Exxen'den Spor Paketi'ni alarak maçı izleyebilecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.