Transferde rekor! Gaziantep FK kaç transfer yaptı? kimleri aldı?

Transferde rekor!  Gaziantep FK kaç transfer yaptı? kimleri aldı?
Gaziantep Futbol Kulübü son yıllarda olduğu gibi bu sezonda ilk transfer döneminde kesenin ağzını açık tuttu. Süper Lig’de en fazla transfer yapan takımların başında gelen Kırmızı-Siyahlı ekip, birinci transfer döneminde kadrosuna tam tamına 14 oyuncu dahil etti. 5 yabancı alan 9’da yerli alan Gaziantep Futbol Kulübü bu oyuncularla geniş bir kadro oluşturdu.

KİMLER TRANSFER EDİLDİ?
Süper Lig’de birinci transfer dönemi dün gece sona erdi. Gaziantep Futbol Kulübü, her yıl olduğu gibi yine rekor kırarak tam tamına 14 oyuncuyu renklerine bağladı. Kırmızı-Siyahlılar birinci transfer döneminde Berkan Küpelikılınç, Arda Kızıldağ, Valmir Veliu, Marko Jevtovic, Tomas Pekhart, Matej Hanousek, Mustafa Eskihellaç, Abdulkadir Parmak, Abdulkerim Çakar, Ömürcan Artan, Onurhan Babuscu, Lazar Markovic, Erten Ersu ve Eren Çakır’ı kadroya dahil ettiler.

REKOR TRANSFER GERÇEKLEŞTİ
Gaziantep Futbol Kulübü her yıl olduğu gibi bu sezonda rekor transfer yaparak 14 oyuncuyu kadrosuna kattı. 5 yabancı oyuncu alan Gaziantep yönetimi 9’de yerli transferi yaptı. Genç yetenekleri kadrosuna dahil eden Gaziantep Futbol Kulübü, bu sezonda transferde adeta rekor kırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.