Gaziantep FK’dan TFF’ye destek

Gaziantep FK’dan TFF’ye destek
Süper Lig kulüp başkanları, takım kaptanları ve teknik direktörleri Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Süper Lig kulüp başkanları, takım kaptanları ve teknik direktörleri Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Gaziantep Futbol Kulübü’nü temsilen Kulüp Başkanı Cevdet Akınal, Teknik Direktör Erol Bulut ve takım kaptanı Günay Güvenç katıldı. TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen ise Gaziantep FK ve diğer kulüp yönetici ve teknik adamlarıyla yakından ilgilendi.

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette, TFF Başkan Vekilleri İbrahim Burkay, Murat Aksu, Yusuf Günay, Yalçın Orhan, Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Müslüm Özmen, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Altıntop, İdil Karademirlidağ Suher, Talat Papatya, Murat Şahin, Genel Sekreter Kadir Kardaş, MHK Başkanı Sabri Çelik, Temsilciler Kurulu Başkanı Gökhan Özsavaş ile kulüp başkanları, teknik direktörleri ve futbolcuları bir araya gelerek aile fotoğrafı çektirdi.

AKINAL, BULUT VE GÜNAY KATILDI
Süper Lig kulüp başkanları, takım kaptanları ve teknik direktörleri Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye geçmiş olsun ziyaretine Gaziantep Futbol Kulübü adına Kulüp Başkanı Cevdet Akınal, Teknik Direktör Erol Bulut ve takım kaptanı Günay Güvenç katıldı.

ÖZMEN YAKINDAN İLGİLENDİ
Gaziantep Futbol Kulübü’nde uzun süre asbaşkanlık ve başkanvekilliği görevlerinde bulunan şu sıralarda ise TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi olan Müslüm Özmen, Gaziantep FK temsilcileri ve diğer kulüp temsilcileriyle yakından ilgilendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.