Büyükekşi’den büyük projeler TFF’de değişim sürüyor

Büyükekşi’den büyük projeler TFF’de değişim sürüyor

İki dönem Gaziantep Futbol Kulübü’nün başkanlığını yapan ve 3 ay önce Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına seçilen Mehmet Büyükekşi, Olay Spor ekibini TFF’nin Riva’daki merkezinde ağırladı. Spor Müdürümüz Mustafa Teke ve Spor Yazarımız Kenan Yücel ile bir araya gelen Büyükekşi, üç aylık süreçte neler yaptıklarını ve bundan sonra neler yapabileceklerini anlattı.

GAZİANTEP’TEN İLK KEZ TFF BAŞKANI ÇIKTI

Yıllardır Türk futbolunda söz sahibi olan Gaziantep’ten ilk kez bir Futbol Federasyonu Başkanı çıktı. Daha önce TFF Başkanvekili Ata Aksu ve TFF yönetim kurulu üyeliği yapan Asım Atmaz futbol federasyonu yönetiminde yer alırken TFF tarihinde ilk kez Gaziantepli bir Başkan görev alıyor. Bu isim ise Gaziantep Futbol Kulübü’nün iki sezon başkanlığını yapan Mehmet Büyükekşi oldu. Büyükekşi ile birlikte Gaziantepli işadamı Müslüm Özmen de TFF yönetiminde yer alıyor.

2.5 AYDA BÜYÜK DEĞİŞİM

Gaziantepli işadamı Mehmet Büyükekşi’nin Başkanı olduğu Türkiye Futbol Federasyonu’nda önemli değişim oldu. Hakemlere olan güven artarken, kulüp ilişkilerinin daha iyi olduğu ve yayıncı kuruluş ile olan problemlerin çözülmesinde Büyükekşi ve Yönetimi önemli rol oynarken Başkan Büyükekşi, “Daha şeffaf bir Federasyon olmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Büyük bir çaba ve zaman harcıyoruz” dedi.

HAKEMLERE GÜVEN ARTACAK

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakemlere olan güveni artırdıklarını belirterek, “Hakemlerimiz şu anda çok iyi maçlar yönetiyor. Hem kendilerinin güveni geldi. Hemde kulüpler ve taraftarların güveni arttı. İstanbul Üniversitesi ile anlaşma yaptık. Hakemlerimiz bazı destek alacaklar. Daha iyi bir süreç bizi bekliyor” diye konuştu.

VAR ODASINI AÇACAĞIZ

Mehmet Büyükekşi Riva’da bulunan var odasını şeffaf bir duruma getirmeye çalıştıklarını belirterek, “ Var odasını hem kulüplerimiz hemde basın mensubu arkadaşlar randevu alarak görebilecek ve neler olduğunu izleyebilecek. Biz şeffaf olmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

HAKEMLERİ AYIRDIK

Türkiye Futbol Federasyonu olarak maç yöneten hakemlerle Var’da görevli hakemleri ayırdıklarını söyleyen Büyükekşi, herkesin görevinin belli olduğu dile getirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.