Gaziantep’e FK’dan büyükekşi’ye ziyaret

Gaziantep’e  FK’dan  büyükekşi’ye ziyaret

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal ile yönetim kurulu üyeleri Türkiye Futbol Federasyonu Sayın Mehmet Büyükekşi’ye ziyarette bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’da bulunan merkezinde gerçekleşen ziyarete Kulüp Başkan Cevdet Akınal ile yöneticiler Mehmet Ali Şimşek, Mesut Akın, Necati Göksu, Serhat Tümer, Engin Ateşsönmez, Mert Güllüoğlu ve Memik Yılmaz katıldı.

Geçtiğimiz gün yaşanan çirkin saldırıdan dolayı Mehmet Büyükekşi nezdinde tüm Federasyon çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Cevdet Akınal ile yönetim kurulu üyeleri Türk Futbolu’nun geleceği adına üzerlerine düşen her görevi gerçekleştirmek adına hazır olduklarını da bir kez daha ifade ettiler.

Ziyaret, Kulüp Başkanımız Cevdet Akınal’ın, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye isminin yazılı olduğu 27 numaralı formamızın takdimiyle son buldu.

Federasyon Başkanımız Sayın Mehmet Büyükekşi’de, Başkanımız Cevdet Akınal ile yönetim kurulu üyelerimize isimlerinin yer aldığı 10 numaralı Türkiye Milli Takımımız formasını hediye etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.