TFF'den şok karar! Bu karar herkesi şaşırttı

TFF'den şok karar! Bu karar herkesi şaşırttı
Türkiye Futbol Federasyonu, 4 haftası oynanan Rezerv Lig'in kaldırıldığını açıkladı. Galatasaray son duruma göre Rezerv Lig'i lider olarak tamamladı. Rezerv Lig’de başarılı olamayan Gaziantep Futbol Kulübü ise ilk 4 haftada istediği yerde tamamlayamadı.

Türkiye Futbol Federasyonu Rezerv Lig'in kaldırıldığını resmi olarak açıkladı.Türkiye Futbol Federasyonu'ndan açıklama
TFF: "Kulüpler Birliği'nin kamuoyu önünde yaptığı talep değerlendirilerek, Rezerv Lig'in kalan haftalarının oynanmamasına karar verilmiştir."

Otlayan inekler gündem yarattı
Rezerv Lig'in 3. hafta karşılaşmasında Galatasaray, Ümraniyespor'u deplasmanda 9-0 mağlup ettiği maçta Oğuz Yörük tarafından çekilen bir fotoğraf gündeme oturmuştu. Futbolcular sahaya çıkarken zemin üzerinde çimlerde otlayan iki tane inek görenleri şaşkına çevirmiş futbol oynamak için hazırlanan sahada ineklerin yer alması büyük bir şaşkınlık yaratmıştı. 

Rezerv Lig'de Galatasaray lider Fenerbahçe sonuncuydu
Fenerbahçe ve Trabzonspor’un başını çektiği bazı kulüplerin ısrarlı talebi üzerine TFF tarafından başlatılan ve 4 haftası oynanan Rezerv Lig iptal edilmek üzere. Galatasaray 4 maçta 12 puan alıp lider durumda iken Fenerbahçe ise 4 maç sonunda 1 puanla son sırada yer alıyordu. 

Gaziantep FK istediği sonuçları alamadı
Gaziantep Futbol Kulübü Rezerv Lig takımı ilk 4 haftada istediği sonuçları alamadı. Kırmızı-Siyahlı takımın alt yapı takımı böylece kapanmış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.