Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Sedat Peker’ mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Sedat Peker’ mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden Sedat Peker'in iddiaları üzerine başlayan "Savcılar neden harekete geçmiyor?" tartışmasına göndermede bulundu. Erdoğan "Birileri, ülkemizin adalet sistemini, suç çetelerinin kirli oyunlarına kurban etmek için uğraşıyor. Böyle bir rezilliğe asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yargıtay’da düzenlenen 2022-2023 Adli Yıl Açılışında konuştu.

Erdoğan, isim vermeden Sedat Peker‘in son iddialarıyla başlayan tartışmalara yanıt verdi. “Neden yargının harekete geçmediği” eleştirilerine gönderme yapan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Birileri ülkemizin adalet sistemini nerelerle bağlantılı oldukları az çok tahmin edilen suç çetelerinin kirli oyunlarına kurban etmek için var gücüyle uğraşıyor. Karşımıza çıkan kim olursa olsun böyle bir rezilliğe asla izin vermeyeceğiz.  Türkiye Cumhuriyeti devletinin, karanlık mihrakların güdümünde istikamet çizilen bir ülke olmadığını herkes görecek, kabul edecek. Bu ülkede herkes mücadelesini hukuk ve en önemlisi ahlak kuralları çerçevesinde verecektir. Aksi takdirde her gayret, her zorlama, her söylenti ülkemize yapılmış kötülüktür.”  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.