Gaziantep Dedeman’ı hangi iş adamı satın aldı? Sonra 20 milyon dolara satılığa çıkardı? Satışın perde arkasında neler oldu?

Gaziantep Dedeman’ı hangi iş adamı satın aldı? Sonra 20 milyon dolara satılığa çıkardı? Satışın perde arkasında neler oldu?
İşte detaylar!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen sanayi şehirlerinin başında olan ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nin girişinde bulunan 2012 yılında hizmete açılan ve Erdoğan Süyür’ün sahibi olduğu 5 yıldızlı Dedeman oteliyle ilgili iddialar ve dedikodular gündemden düşmezken Gaziantep’in ünlü iş adamı Mustafa Kıratlı, otelin alımı için Süyür ailesi ve İsrail ile ABD şirketlerinin ortak olduğu şirket yöneticileriyle pazarlık yaptı. Pazarlık sonrasında 11 milyon dolar veren Mustafa Kıratlı’nın otelle ilgili anlaşma yapamayıp ve vazgeçtiği ileri sürüldü. Bunun üzerine yine otel sahipleri ve yabancı ortakları Diyarbakır’ın ünlü Şehmus isimli iş adamı oteli 14
milyon dolara satın aldığı ifade edildi.

DEDEMAN OTELİ 20 MİLYON DOLARA SATILIYOR
Diyarbakır’ın Şehmus isimli ünlü iş adamı oteli aldıktan hemen sonra tekrar satlıka çıkardığı söyleniyor. Gaziantep’in girişinde bulunan modern 5 yıldızlı Dedeman oteli için yeni sahibinin 20 milyon dolar istediği öne sürülürken yoğun bir şekilde yabancı şirketler oteli almak için adeta sıraya girdiği öğrenildi.

DİYARBAKIRLI ÜNLÜ İŞ ADAMI HANGİ SEKTÖRDE ETKİLİ
Diyarbakır ve Ankara Çumurambar’da modern otelleri bulunan geçmişte de temizlik şirketiyle büyüyen ünlü işadamı Şehmus, Dedeman Oteli satmadığı takdirde 2023’ün Ocak ayında hizmete açacağı da söyleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.