Burun Estetiği (Rinoplasti) Yöntemleri

Burun Estetiği (Rinoplasti) Yöntemleri
Türkiye genelinden burun estetiği ameliyatı yapılan birçok klinik ve hastaneler bulunmaktadır.

Türkiye genelinden burun estetiği ameliyatı yapılan birçok klinik ve hastaneler yer alır. Fakat dikkat edilmesi gereken ayrıntı bu ameliyatın en kaliteli bir şekilde uygulanmasıdır. Bu yönde burun estetiği fiyatları incelenerek en iyi özel estetik ve plastik merkezi tercih edilmelidir.

Kaliteli bir şekilde uygulanan burun estetiklerinden maksimum başarılı neticeler alınır. Böylece hasta memnuniyeti sağlanır. Burun estetikleri ameliyatı riskli ortam ve klinik merkezlerinden alınması hasta sağlığı açısından risk teşkil eder. Bu nedenle burun estetikleri ameliyatından önce doktor klinikleri arasında derinlemesine araştırma yapılması tavsiye edilir.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nedir?

Rinoplasti yani burun estetiği adından da anlaşılacağı üzere burundaki çeşitli sorunların giderilmesinde uygulanan tıbbi bir cerrahi girişimdir. Bu uygulamadan mümkünse yasal yönden 18 yaşını doldurarak faydalanmanız tavsiye edilir.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

Ciddi anlamda kavisli ve büyük buruna sahip olanlara, burun dış ve iç kısmında etler olanlara burun estetiği güvenle uygulanır.

Burun Estetiği Nasıl Yapılır?

Burun estetikleri profesyonel anlamda uygulanır. Bu nedenle burun estetik öncesi burun şekil ve yapısı kapsamlı olarak incelenir. Hemen sonrasında burun kenarlarından kesiler açılır. Kesiler üzerinden burun içerisine girilir. Bu aşamadan itibaren burun içerisinden işlemler başlatılır. Kemik ya da kıkırdak dokusu törpülenir.

Burun Estetiği Öncesi Hazırlıklar

Burun estetikleri öncesinde hazırlıklara dikkat edilmelidir. Ameliyat öncesinde söz konusu ortamın tıbbi kalıntılardan arındırılması önemlidir. Burun estetikleri ameliyatından 1 gün öncesinde kaliteli uyku alınmalıdır.

Burun Estetiği Sonrasında Bilinmesi Gerekenler Nelerdir?

Burun estetikleri sonrasında da bilinmesi gerekenler mevcuttur. Ameliyattan sonra burun üzeri ya da çevresinde morluk ve ödemler meydana gelebilir. Bu yan etkiler normaldir ve bu nedenle hastanın panik yapmaması gerekir.

Buna yönelik verilen ek ilaçlar düzenli olarak kullanılması yeterlidir. Burun estetikleri ameliyatından sonrasında burun yeni şeklini hemen almaz. Bu durum 3 ay içerisinde gözle görülebilir. Tam şekil içinse hastanın 12 ay sabırlı olması tavsiye edilir.

Burun Estetiği Sonrası İyileşme Süreci Nedir?

Burun estetikleri sonrasında iyileşme süreci ortalama olarak 3 aydır. Fakat ameliyattan sonrasında hastaların yaşam tarzları sürecin farklılık göstermesinde etkilidir. Bu nedenle mutlaka ameliyat sonrasında da hastanın doktor talimatları doğrultusunda hareket etmesi tavsiye edilir. Kaliteli bir şekilde uygulanan bir burun estetikleri ameliyatı beraberinde hastanın ameliyat sonrasındaki yaşamının da pozitif olmasını sağlar. Bu nedenle diğer estetiklerde olduğu gibi burun estetiklerinde de mutlaka profesyonel doktor tercih edilmelidir.

Burun Estetiği Hangi Durumlarda Yapılmalıdır?

Burun estetikleri ciddi ameliyattır. Bu nedenle birçok estetik ameliyatlardan farklı olarak hobi amaçlı olarak uygulanması söz konusu değildir. Ameliyat sadece burunda bireyin ciddi anlamda huzursuzluk duyabileceği düzeyde biçim bozukluğu ve işlev sorunu olması gibi önemli durumlarda uygulanmalıdır. Burun estetiğinin randevusu doğrudan doktor sitesinden alınabilir.

Burun Estetiği Fiyatları

Böylece burun estetiği fiyatları sonrasında burun kemik ve kıkırdak dokunuz olgunlaştıktan sonra ameliyat olabilirsiniz. Bunun öncesinde özel estetik ve plastik merkezinden güncel burun estetiği fiyatları takip edilmelidir.

https://www.ozanbalik.com/burun-estetigi/ bilgi için hemen tıklayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.