Gaziantep FK'da kadro istikrarı! Erol Bulut aradığı takımı buldu

Gaziantep FK'da kadro istikrarı! Erol Bulut aradığı takımı buldu
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, ligin ilk üç maçında aynı kadroyla sahaya çıktı. İlk onbirini bozmayan ve ikinci yarıda yaptığı değişiklikleri de değiştirmeyen Erol Bulut, takımına istediği sistemi yerleştirmeye çalışıyor. Son olarak Hatayspor deplasmanında da aynı onbirle sahaya çıkan Gaziantep Futbol Kulübü, üç puanla kente dönmeyi bildi.

BULUT DEĞİŞİKLİK YAPMADI
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, ilk üç maçta kadrosunu bozmadı. Sivasspor, Ankaragücü ve Hatayspor karşılaşmalarında aynı onbirle sahaya çıkan Erol Bulut, 7 puan toplayarak takımının zirveye oturmasını sağladı. Bulut, ilk onbirde değişiklik yapmazken maçın ikinci yarısında yaptığı değişikliklerde de aynı isimleri tercih etti. Markovic’in yerine Mirza, Musafa Eskihellaç’ın yerine Valmir Veliu, Furkan Soyalp’ın yerine ise Abdulkadir Parmak görev aldı.

KİMLER ONBİRDE ÇIKIYOR?
Ligde üç haftayı geride bırakan Gaziantep Futbol Kulübü’nde teknik direktör Erol Bulut, kadroda değişiklik yapmadı. Sivasspor, Ankaragücü ve Hatayspor karşılaşmalarında sahaya Günay, Papy Djilobodji, Furkan, Marko Jevtovic, Ertuğrul Ersoy, Matej Hanousek, Mustafa Eskihellaç, Joao Figueiredo, Maxim, Lazar Markovic ve Kitsiou onbiriyle çıktı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.