Yaz Trendleri: Rengarenk Yazlık Örgü Bluzlar

Yaz Trendleri: Rengarenk Yazlık Örgü Bluzlar

  Yaz aylarının vazgeçilmez parçalarından biri olan yazlık örgü bluzlar, her yaştan insan tarafından oldukça tercih edilmektedir. Çok sayıda farklı renk seçeneği bulunan yazlık örgü bluzlar hem kot pantolonlar ile hem şortlar ile hem de etekler ile kolaylıkla kombinlenebilmektedir. Özellikle son yıllarda oldukça popülerleşen, göbeği açıkta bırakan crop yazlık örgü bluzlar da oldukça rağbet görmektedir. Beden aralığı oldukça geniş olan yazlık örgü bluzlar, her yaş grubuna ve her vücut şekline hitap etmektedir. Hem şık hem de spor görünüm sağlayan yazlık örgü bluzlar ile bilinmesi gerekenleri hobitu kurucusu Erkan Tunçelli anlattı:

Yazlık Örgü Bluz Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yaz aylarının favori parçalarından biri olan yazlık örgü bluzlar, piyasada kolaylıkla bulunabilmektedir. Ancak kendi tasarımlarını kendileri oluşturmak isteyen kişiler de birkaç malzeme ile rengarenk bluzlar tasarlayabilmektedirler. Ancak yazlık örgü bluz tasarımı yapılırken en önemli dikkat edilmesi gereken nokta, yaz mevsiminde tercih edilecek örgü bluzun, kişileri yaz sıcağının bunaltıcı havasında terletmeyecek el örgü ipinden yapılması gerektiği olmaktadır. Yazlık örgü bluz modellerinde pamuklu, akrilik, keten, bambu ve merserize karışımlı el örgü iplerinin kullanılması önerilmektedir. Dört mevsimde de rahatlıkla kullanılabilen yazlık örgü bluzlar, kolay bulunabilirliği ve kolay yıkanabilirliği açısından genellikle merserize ve akrilik ipten yapılmaktadır. Çok farklı renk alternatifleri ile tasarlanabilen yazlık örgü bluz modelleri, ışıl ışıl görünüşleri ile simli ipten de yapılabilmektedir.

Yazlık Örgü Bluzlar Nasıl Kombinlenir?

Çok sayıda renk alternatifi olan yazlık örgü bluzlar, farklı renklerdeki şortlar, etekler ve jeanler ile kombinlenebilmektedir. Son yılların en trend parçalarından biri olarak örgü bluzlar, kış aylarında uzun kollu olarak yaz aylarında ise yarım kollu veya kolsuz olarak tercih edilmektedir. Farklı renkleri ve ilgi çekici tarzları ile dikkat çeken yazlık örgü bluzlar hem oversize olarak hem de standart beden olarak üretilmektedir. Yazlık örgü bluzlar, crop modellerde de son derece şık bir görüntü sağlamaktadır. Rahatlıkları ve şık görünüşleri ile her yaştan insan tarafından hem günlük giyimde hem de özel günlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Farklı takılar ile kombinlenebilen yazlık örgü bluzlar, farklı motifler ile işlenebilmektedir. Kurdelalı modeller ise her yaş grubundan insanın severek kullandığı modeller arasında bulunmaktadır.

Yazlık Örgü Bluz Renkleri

Günümüzde her insanın gardrobunda yer alan yazlık örgü bluzlar, kolay kombinlenebilme özellikleri, şıklıkları ve rahatlıkları ile oldukça tercih edilmektedir. Yazlık örgü bluzlar farklı motiflerde üretilebilmektedir. Yazlık örgü bluz modellerinin çok sayıda farklı rengi piyasada rahatlıkla bulunabilmektedir. Ancak kendi örgü bluzlaını kendileri tasarlamak isteyen kişiler için de piyasada satışı yapılan çok sayıda el örgü ipi bulunmaktadır. Yazlık örgü bluzlarda en çok tercih edilen renkler arasında ise beyaz, siyah, yeşil, mavi, mor, turuncu, kırmızı, sarı, gri, ekru, krem, lila, turkuaz, kahverengi, lacivert, pembe ve deve tüyü rengi bulunmaktadır.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.