Süper Lig'de ilginç tablo, Anadolu İstanbul'a karşı

Süper Lig'de ilginç tablo, Anadolu İstanbul'a karşı
Süper Lig’de 2022-2023 sezonunun başlamasına sayılı günler kala takımlara bakıldığında 8 İstanbul takımı, iki Antalya takımı ligde yer alırken Ankara’dar ve diğer Anadolu takımlarından birer ekip Süper Lig’de bulunuyor. Bu sezon Süper Lig Anadolu ile İstanbul takımlarının mücadelesine sahne olacak.

Gaziantep Futbol Kulübü’nün yer aldığı ve 19 takımın mücadele edeceği Süper Lig’de bu sezon ilginç bir tablo ortaya çıkıyor. İstanbulspor ve Ümraniyespor’un Süper Lig’e yükselmesinden sonra ligde 19 takımdan 8’inin İstanbul takımı olması dikkat çekti.

8 TAKIMLI İSTANBUL
Süper Lig’de 2022-2023 sezonu ilginç bir görüntüyü ortaya çıkardı. Ligin başlamasına sayılı günler kala Süper Lig’de yer alan 19 takımdan 8’inin İstanbul’dan olması dikkat çekiyor. Bu sezon ligde Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Başakşehir, Fatih Karagümrük, Kasımpaşa, Ümraniye ve İstanbulspor takımları yer olacak.

ANTALYA’DAN İKİ TAKIM
Süper Lig’de İstanbul ağırlığı bulunurken Antalya’dan ise iki takım ligde yer alıyor. Antalyaspor ile ilçesi Alanyaspor Süper Lig’de yollarına devam edecek takımlar.

ANADOLU TEK TABANCA
İstanbul’dan 8, Antalya’dan 2, Karadeniz’den 2 takımın yer aldığı Süper Lig’de Anadolu takımlarının az oluşu dikkat çekiyor. Bu sezon ligde Anadolu’dan Gaziantep FK, Adana Demir, Konyaspor, Ankaragücü, Kayserispor, Hatayspor, Sivasspor, Alanyaspor, Antalyaspor, Trabzonspor ve Giresunspor takımları yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.