Petrol fiyatları füze gibi düştü… Akaryakıtta indirim beklentisi...İşte Gaziantep, İstanbul, Ankara, izmir İçin güncel akaryakıt fiyatları

Petrol fiyatları füze gibi düştü… Akaryakıtta indirim beklentisi...İşte Gaziantep, İstanbul, Ankara, izmir İçin güncel  akaryakıt fiyatları
Brent petrolün uluslararası varil fiyatında dalgalanma sürerken, bu durum Türkiye'de benzin ve motorin fiyatlarına da indirim ve zam olarak yansıyor. Son olarak piyasaların dünkü kapanışında yüzde 5'e yakın değer kaybeden Brent petrol fiyatı, 100 doların altına kadar geriledi.

AKARYAKITTA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Döviz kurundaki dalgalanmalar ve brent petroldeki fiyat değişkenliği akaryakıt fiyatlarını direkt olarak etkiliyor. Brent petrolün yüzde 5'e yakın değer kaybederek 100 doların altına inmesi Türkiye'de de akaryakıtta indirim beklentisi oluşturdu.
Uluslararası piyasalardaki gelişmelerin yanında dolar/TL kurunun yüksek kalması ile 30 TL'ye kadar çıkan motorin fiyatına, iki haftada 5,44 TL indirim yapılmıştı. 25 liranın altına gerileyen motorin son yapılan 84 kuruşluk zam ile yeniden 25 liranın üzerine yükseldi. Benzin grubunda ise 96 kuruş yapılması planlanan artış iptal edilmişti.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI (13 Temmuz Çarşamba)


GAZİANTEP
Motorin litre fiyatı 25,68 TL
Benzin litre fiyatı 25,48 TL
LPG litre fiyatı 10,40 TL


İSTANBUL
Motorin litre fiyatı 25,40 TL
Benzin litre fiyatı 25,19 TL
LPG litre fiyatı 10,21 TL

ANKARA
Motorin litre fiyatı 25,56 TL
Benzin litre fiyatı 25,30 TL
LPG litre fiyatı 10,53 TL

İZMİR
Motorin litre fiyatı 25,50 TL
Benzin litre fiyatı 25,32 TL
LPG litre fiyatı 10,33 TL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.