Türkiye, 'GaziantepYaptı'yı konuşuyor

Türkiye, 'GaziantepYaptı'yı konuşuyor

20 yıldan buyana Gaziantep siyasetine damgasını vuran milletvekilliği, bakanlık ve kadın kolları genel başkanlığı yapan son 8 yıldan buyana da büyük hizmetlere damgasını vuran Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, hazırlattığı “8 dakikalık 8 yıllık” hizmetini sosyal medyada #GaziantepYaptı hastagı kampanyasında Tiwitter’de Türkiye’de gündem oldu. Böylece Türkiye son 5 günden buyana #GaziantepYaptı’yı konuşuyor. Adeta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e 8 yıllık başkanlık sürecinde büyük destek vererek Türkiye’de sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

8 YILI 8 DAKİKAYA SIĞDIRDI
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 8 yıllık belediye başkanlığı dönemini 8 dakikalık videoya sığdırdığını ve bu nedenle Gazianteplilerin kendisine hem anketlerde hemde sosyal medyadaki #GaziantepYaptı hastagı ile rekor izlemelere neden olduğu ifade edildi.

ŞAHİN ÇALIŞIYOR, GAZİANTEP HİZMETE DOYUYOR
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e 8 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı vatandaşlar teşekkür ederken, “Biz başkanımızdan çok memnunuz. Bu nedenle sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan sayın Şahin’in tekrar aday gösterilmesini bekliyoruz” dediler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.