Gaziantep'te Kurban Fiyatları Koyunda 55 TL'ye Düştü mü? Gaziantepli Vatandaşlar Yarını Ve Kurban Bayramı'nın 2. Gününü Gözlüyor!

Gaziantep'te kurban fiyatları arife gününün sonuna gelinmesinde dolayı 55-60 TL'ye düştü

Gaziantep'te Kurban Bayramı'ndan önce Kurbanlık koyun için açıklanan fiyatlardan dolayı vatandaşlar kurbanlık kesmekten vazgeçmişti! Gaziantep'te kurban arifesinde bir çok satıcı kurbanlarının elde kalmasından dolayı kurbanlık koyunun kilosunu 55-60 liradan arasında satmaya çalışırken, Kurban Bayramı'nın 2. gününde bu fiyatların daha altına kurbanlık satılacağı iddia edildi

SATICILARDA ALICILARDA MEMNU DEĞİL

Kurban Bayramı arifesinde Gaziantep’teki canlı hayvan pazarlarında yoğunluk had safhaya çıktı. Sabahın erken saatlerinden itibaren il dışından ve ilçelerden gelen besiciler, yetiştirdikleri kurbanlıkları iyi fiyata satmak için çaba harcadı. Sıkı pazarlıkların yapıldığı Gaziantep’teki canlı hayvan pazarlarında alıcılar fiyatları yüksek buldu. Kurban satışlarının geçtiğimiz yıllara göre biraz daha durgun olduğunu söyleyen besici Mürsel Yılmaz, "Sabah erken saatlerden beri buradayız ama satışlar şu anda biraz durgun. Satış için 15-20 civarı kurbanlık koyun getirdim. Bunlardan 5-6 tanesini satabildik. Diğerlerini de satmaya devam ediyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.