Gaziantep Şehitkamil Nüfus Müdürlüğü’ne bir dokunduk, bin ah işittik, Vatandaşın şikayet isyanı!

Gaziantep Şehitkamil Nüfus Müdürlüğü’ne bir dokunduk, bin ah işittik, Vatandaşın şikayet isyanı!
Vatandaşın şikayet isyanı!

Gaziantep’in en büyük önemli ilçelerinden birisi olan Şehitkamil Nüfus ve Vatandaşlık müdürlüğü ile ilgili gündeme getirdiğimiz “Şehitkamil Nüfusta vatandaşa özel eziyet” haberi üzerine adeta şikayet yağdı.


GÜNLÜK RANDEVU SAYISI 1300 İLE 1500 İMİŞ
İddialara göre bir sendika başkanının açılmasına göre Gaziantep Şehitkamil Nüfus Müdürlüğü’nden 1300 ile 1500 arasında randevu verildiği ve bunların kaçının gerçekleştiğini kamuoyunun merak ettiği ifade edildi.


TÜRKİYE’NİN ÇALIŞKAN, BAŞARILI 10 NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA BULUNUYORMUŞ? BU DOĞRU MU?
Gaziantep Şehitkamil Nüfus Müdürlüğü ile ilgili yine aynı sendika başkanı ve 7 yıldan buyana aynı koltuktan oturan kişinin Gaziantep Şehitkamil Nüfus Müdürlüğü’nün Türkiye genelinde en başarılı ilk 10 nüfus müdürlüğü olduğu açıklarken bunu hangi belgelere dayanarak açıkladığını yine Gaziantepli vatandaşlar açıklamasını istiyor.


SENDİKA BAŞKANI İL NÜFUS MÜDÜRÜ MÜ?
Gaziantep Şehitkamil Nüfus Müdürlüğü’nün şikayetle ilgili genellikle internette Google girilip şikayetvar. com adresine tıklandığında ilgili sendika başkanının bunları rahatça görebileceği ve Gaziantep Şehitkamil Nüfus Müdürlüğü’nün de bu konuları incelemesi beklenirken sendika başkanı Gaziantep nüfus il müdürünün yerine konuşmasına da bir anlam verilmediğini ifade ettiler.


ŞİKAYET VAR.COM YAĞMUR GİBİ
İnternette Google girildiğinde şikayetik.com’da adeta Şehitkamil Nüfus müdürlüğüyle ilgili adeta şikayet yağmuru var. İşte şikayetler;

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.