Gaziantep’e TANTUNİ’yi sevdiren adam

Gaziantep’e TANTUNİ’yi sevdiren adam
Gaziantepli İş adamı Ali İhsan Karaduman’ın işletmeciliğini yaptığı Türkiye'nin Tantunicisi Göksel Tantuninin Gaziantep Karataş Şubesi müşterilerin taleplerini anında karşılayarak büyük beğeni topluyor.

Göksel Tantuni, Gaziantep Karataş'da müşterilerine hizmet vermeye başlayarak, Mersin yöresinin dayanılmaz tantuni lezzetini Gazianteplilerle buluşturuyor. Tantuni’yi Gaziantep’e sevdiren adam olarak anılan genç girişimci iş insanı Ali İhsan Karaduman, kası süre zarfında yeme-içme sektörünün zirvesinde isminden bahsedilen kişi ve firma olmayı başardı.


Tantuninin lezzet sırlarını açıklayan Göksel Tantuni Karataş Şubesi işletme sahibi Ali İhsan Karaduman; “Tantuni dana etinden yapılır, yansıra tavuk tantuni ve ciğer tantuni olarak tercih ediliyor. En çok tercih edilen menümüz ise sadece bizde olan ciğer tantuni menüsüdür. Bunun yanı sıra da çocuklarımızı da unutmuş olmadık çocuk menüsü olarak da servisimiz vardır.

İLK KEZ BİZ YAPTIK

Türkiye’de Göksel tantuni olarak ilk ciğer tantuniyi biz yaptık ve göksel tantuni olarak en çok çeşit sadece karataş şubesinde müşterilerin damak lezzetine sunuluyor. Lezzete aşık olan herkes, en iyiye ve kaliteliye layıktır! Seçilen taze etlerin içerisine eklenen sevgi ile usta ellerde pişirilen her bir ürünümüzü büyük bir özenle hazırlıyor, tadına hayran kalacağınız muhteşem bir tantuni olarak sizlere sunuyoruz”


ÖNCELİĞİMİZ TEMİZLİK VE HİJYEN

Gaziantep’in Karataş bölgesinde hizmet vermeye başlayan Göksel Tantuni olarak önceliğinin temizlik ve hijyen olduğunu vurgulayan Göksel Tantuni Karataş Şubesi işletme sahibi Ali İhsan Karaduman; “Gönül rahatlığıyla müşterilerimizin burada tantuni yiyebileceklerini etimizin tazeliği ve mekanımızın hijyenini bizzat gelip yerinde görmelerini mutfağımıza kadar gelip gezmelerini öneriyoruz.” dedi

TÜRKİYE GENELİ 40’A YAKIN ŞUBE

Türkiye geneli 40’a yakın şubesi ile çığ gibi büyüyen Göksel Tantuni karataş şubesi işletme sahibi Ali İhsan Karaduman sözlerine şöyle devam etti; “Gaziantep’te tantuni kültürünün eksik olduğu düşüncesiyle özelikle de Gaziantep’in Karataş bölgesinde tantuni kültürünün eksikliğini görünce karataş bölgesinde göksel tantuni şubesini açtık. Yemek sepeti, trendyol ve kendi kuryemizle paket servis, toplu organizasyon Gaziantep geneli tüm düğün ve organizasyonlar, hayırsever vatandaşlarımızın hayır yaptığı çocuk esirgeme kurumu, düşkünler evi ve bunun gibi birçok kurum ve kuruluşlar, toplu organizasyonlar ile en iyi hizmet anlayışıyla Gaziantep’te Karataş şubesinde hizmet veriyoruz.


NEDEN GÖKSEL TANTUNİ ?

Çünkü ürünler helal belgesine sahip en taze etlerden en taze sebzeler ve baharatlardan seçilir.
Kaliteli ve muhteşem hizmeti ile doyumsuz lezzet Göksel Tantuni ‘de helal belgesine sahip, en güzel ve en taze etler seçilir. Özel tekniklerle Göksel Tantuni için hazır hale getirilir. Her bir porsiyon özenle pişirilir ve hızla önünüze gelir. En iyi üreticilerinden en doğal, en besleyici ve lezzet açısından en değerli olan baharatları tedarik ediyoruz. Bu ürünlerde renkten kıvama, lezzetten hijyene kadar birçok unsuru gözden geçiriyor; ürün seçimini büyük bir özenle yapıyoruz. Sonuç olarak en kaliteli ve en lezzetli baharatları seçmiş olmanın güveniyle, içimiz rahat bir biçimde sizlere hizmet veriyoruz.” Diyerek sözlerini noktaladı.


GÖKSEL TANTUNİ’NİN GEÇMİŞİ

Yarım asırlık köklü bir geçmişe sahip olan Göksel Tantuni, 1977 yılında ,ilk tezgahı el arabası ile başlayıp bu günlere gelmiştir. Ülke'nin bir çok yerine şube açarak eşsiz tantuni lezzetini yaymaya başlamıştır.
Türkiye'nin çeşitli noktalarına gerçek tantuni tadını ulaştırma hedefiyle çıktığı yolda şuan 40 şubeye ulaşarak binlerce insanın favorisi olmayı başarmıştır.
Damakları aşan tantuni lezzetini ve tantunideki ustalığını sergilemek için yerelden dünyaya gidecek bir tadın yol haritasını çizmiştir.
Şubeler ile müşterilerine hizmet verme kararı alarak tantunide Türkiye’ye yayılan örnek tat olma hedefine bir adım daha yaklaşmıştır.
Türkiye’nin Tantunicisi olmaktan vazgeçmeyerek işini doğru, sağlıklı ve enfes tatlarla bir araya getirip kendi kalitesinden ödün vermeden sürdürmektedir.
Müşterine daha iyi hizmet sunma anlayışı içerisinde 1977 yılından itibaren Franchising sistemi ile büyümeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.