Gaziantep ve Türkiye'de Esnaf Ve Vatandaşı Bittim Seviyesine Getirdi! Tam bitti derken kötü haber geldi… Ekimde maskeleri geri getiriyorlar!

Gaziantep ve Türkiye'de  Esnaf Ve Vatandaşı Bittim Seviyesine Getirdi! Tam bitti derken kötü haber geldi… Ekimde maskeleri geri getiriyorlar!
Gaziantep ve Türkiye'de esnafları ve vatandaşları bitiren korona ve benzeri hastalıklar yine geliyor mu? İki yıl boyunca hayatlarımızı kâbusa çevirdikten sonra azalan vaka sayıları ve neredeyse biten ölümlerle birlikte adı artık çok kullanılmayan koronavirüs acaba geri mi dönüyor? Almanya'da maske zorunluluğu geri geliyor.

Türkiye, Dünya dahil vatandaşları Gaziantep'te eve sokarak  adeta hem sağlık hem ekonomik manada resmen çökerten kabus geri mi geliyor?

Almanya, bu kış Covid ile savaşmak için Ekim'den Mart'a kadar restoranlarda, barlarda ve mağazalarda maske takmayı zorunlu hale getirmeyi düşünüyor.

Alman gazetesi Die Welt'in haberine göre, bu plan sadece Ekim'den Mart'a kadar geçerli olacak

Alınacak bu sert önlemin bu kış kimi bilim insanları tarafından beklendiği açıklanan Covid dalgasıyla mücadeleye yardımcı olması amaçlanıyor.

Öte yandan hükümetin bu planları Covid sonrası hayatın tadını çıkaran 80 milyon Alman için hayal kırıklığı olacak.

EKİM – MART AYLARI ARASINDA

Her yıl Münih'te düzenlenen Oktoberfest bira festivalinin sevenleri, Alman hükümetinin Ekim'den Mart'a kadar zorunlu maske takmayı zorunlu kılacak teklifler üzerinde kafa yormasıyla bir şok yaşıyor.

Planlar, Covid'in kış aylarında yayılmasıyla savaşmak amacıyla barlar, restoranlar ve mağazalar dahil olmak üzere tüm kamusal alanlarda yılın daha soğuk yarısında maske takmayı kapsayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.