Tügem’den Networks Etkinliği

Tügem’den Networks Etkinliği
Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Gaziantep teşkilatı, 5. Networks etkinliğini gerçekleştirdi. Gaziantep Ticaret Odasında gerçekleşen etkinliğe 70’e yakın gayrimenkul danışmanı katıldı.

Açılış konuşmasını yapan TÜGEM Gaziantep İl Başkanı Müslüm Bahçeci “Emlak danışmanlığı mesleğini daha saygın bir seviyeye taşımayı hepimiz arzu ediyoruz. Bu sebeple bu tarz organizasyonlarla birbirimize katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Gaziantep teşkilatı olarak bizlerde hep birlikte mesleğimize sahip çıkacağız. Bunun için çok çabalıyoruz.” dedi. Akabinde emlak piyasasının güncel durumuna değinen Müslüm Bahçeci, 2022 yılının ilk çeyreğinin değerlendirmesini yaptı.

Yeni üyelerin de yer aldığı Networks Etkinliğinde açılış konuşmasından sonra Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emre Yıkıcı, “Gayrimenkul alım-satım ve kiralama faaliyetlerine ilişkin gelir vergisinin beyanında özellikli konular” isimli sunumunu gerçekleştirerek “İnternet ortamında yayınlanan ilanlar için b-trans zorunluluğu” hakkında detaylı bilgiler verdi.
Emre Yıkıcı’nın konuşmasının ardından yeni üyelere katılım sertifikaları takdim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.