Gaziantep FK'da Doğan Erdoğan'ın büyük ayıbı

Gaziantep FK'da Doğan Erdoğan'ın büyük ayıbı
Gaziantep Futbol Kulübü’nde bu sezon yaşanan ekonomik kriz nedeniyle bazı yabancı oyuncular kulübü FİFA’ya şikayet ederken Doğan Erdoğan ise Gaziantep FK’yı TFF’ye şikayet etti. Doğan Erdoğan’ın yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı merak edilirken yönetimin bu oyuncu için bazı yaptırımlar yapacağı gelen bilgiler arasında.

Gaziantep FK’da Doğan Erdoğan alacaklarının ödenmediğini bahane ederek kulübü TFF’ye şikâyet ederken yine bu sezon neredeyse hiç oynamayan Borven'in kulübü FIFA'ya şikâyet etti. Kırmızı siyahlı takımda bu sezon sıfıra yakın katkı alınan Doğan Erdoğan Gaziantep FK’yı TFF’ye vererek alacaklarının ödenmesini talep etti.
Tüm kulüplerde yayıncı kuruluş başta olmak üzere bazı sebeplerden kaynaklanan mali problemler baş gösterirken bu durumdan etkilenen Gaziantep F.K’da ise Türk oyunculardan Doğan Erdoğan kulübe rest çekti. Bir sezon kulübün üzerine yük olan ve maddi, manevi zarar yaşatan Borven'de FIFA'nın yolunu tutarken oyuncunun böyle bir tavır içerisine girmesi ise şaşırttı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.