Sigara fiyatlarına yeni zam mı geldi? 13 Haziran sigara fiyatları ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte güncel sigara fiyatları...

Sigara fiyatlarına yeni zam mı geldi? 13 Haziran sigara fiyatları ne kadar oldu, zam geldi mi? İşte güncel sigara fiyatları...
Resmi Gazete’de yer alan karara göre sigara fiyatlarında 0.71 lira olan asgari maktu vergi tutarı 0.79 liraya çıkarılmıştı. ÖTV zammının ardından sigaraya 2 ila 4 lira arasında artış uygulanması beklenirken 9 TL zam yapılacağı iddiaları gündeme geldi.

14 Haziran'da sigara fiyatına yeni bir zam gelip gelmediği vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Sigara zammı tütün ve sigara kullanıcıları tarafından yakından araştırılmaya başlandı. Sigaraya sene başından itibaren toplamda 8 TL zam uygulaması yapılmıştı. Peki sigara fiyatlarına yeni zam geldi mi?

SİGARAYA 9 TL ZAM GELECEK Mİ?

Sigara fiyatlarına 9 TL zam geleceği iddiları sosyal medyada gündeme geldi. Son olarak 5 Mayıs tarihinde uygulanan 2 liralık zammın ardından %10'luk ÖTV artışı uygulandı fakat zam paket fiyatlarına henüz yansımadı. ÖTV zammının sigara paket fiyatlarına yansımasıyla birlikte 2 ila 4 liralık bir artış yapılması bekleniyor. Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

14 HAZİRAN EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI NE KADAR?

Sigara zammının ardından sigara fiyatlarındaki son durum merak konusu oldu. Buna göre en düşük ve en yüksek sigara fiyatları da merak ediliyor. Zamların ardından en düşük sigara fiyatı 25,50 TL olurken en yüksek sigara fiyatı 40 TL'yi görmüş olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.