Asım Kökoğlu iyilik dağıtmaya devam ediyor. Susuzluktan kavrulan topraklarda su kuyusu açtı

Asım Kökoğlu iyilik dağıtmaya devam ediyor. Susuzluktan kavrulan topraklarda su kuyusu açtı
Yaptığı iyilik yardımlarıyla herkesin gönlünü kazanan KÖKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, Uganda’da suya hasret olan köylüler için, su kuyusu açarak onları temiz suya kavuşturdu.

Yaptığı iyilik yardımlarıyla herkesin gönlünü kazanan  KÖKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, Uganda’da suya hasret olan köylüler için, su kuyusu açarak onları temiz suya kavuşturdu. Dünyada her yıl milyonlarca insan susuzluk ve kirli sulara bağlı olarak hastalanıyor. Afrika kıtası susuzlukla mücadele ederken KÖKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, Uganda’da suya hasret olan köylüler için su kuyusu açarak onları temiz suya kavuşturdu.

KÖYLÜLER KÖKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Açılan su kuyusu ile birlikte yüzlerce köylü hem kendi su ihtiyaçlarını karşılayabilecek hem de hayvanlarının susuzluğunu giderecek. Uganda’nın kırsal kesiminde açılan su için köylüler Asım Kökoğlu ve ailesine teşekkür etti.

PAYLAŞARAK BÜYÜYORUZ

KÖKSAN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kökoğlu, paylaşarak büyümeye çalıştıklarını belirterek ‘’İmkanlarımız ölçüsünde başta Gaziantep olmak üzere, ülkemizin bir çok yerindeki insanlarımızın yanı sıra, yurt dışındaki insanlarımıza da yardım eli  uzatmaya çalışıyoruz. Veren el elan elden üstündür "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.