Kalespor’a Atlantis desteği

Kalespor’a Atlantis desteği
Gaziantep'in gayrimenkul ve emlak işlerinde öncü firmalarından birisi olan Atlantis Gayrimenkul, Süper Amatör kümenin başarılı takımı Kalespor'un her zaman yanında olmaya devam ediyor.,

Geçtiğimiz yıl BAL ligini kıl payı kaçıran ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Gaziantep Kalespor’da yeni sezon planları yapılırken Onursal Başkan Mutlu Özpineci ve Teknik Direktör Hanifi Semiz’in ziyaret ettiği Atlantis Gayrimenkul yöneticilerinden Kalespor’a tam destek geldi. Atlantis Gayrimenkul sahiplerinden İhsan Kürüm, Gaziantep Kalespor ile tarihe yolculuk yaptıklarını ve 83 yıllık kulübün her zaman yanında olduklarını söyledi. Gaziantep Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci ve Teknik Direktör Hanifi Semiz’in kendilerini ziyaretinden mutluluk duyduklarını dile getiren Kürüm, “Kalespor’un her zaman yanındayız. Yeni sezonda da takımımızın daha iyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Mutlu başkanım, Erhan başkan ve hocamız Hanifi beyin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.
Gaziantep Kalespor Onursal Başkanı Mutlu Özpineci ise, “Atlantis Gayrimenkul Gaziantep’in güvenilir kuruluşu. Gayrimenkul ve emlak işlerinde tek adres burası. İhsan bey ve ekibine başarılar diliyorum. Yanımızda oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.