Gaziantep FK'da giden var, gelen yok!

Gaziantep FK'da giden var, gelen yok!

Gaziantep Futbol Kulübü ekonomik sıkıntıları aşmak için çaba gösterirken şu ana kadar dış transferde istediği oyuncuları kadrosuna katamadı. Kırmızı-Siyahlı takımdan şu ana kadar Olkowski, Caulker ve Oğuz Ceylan gibi isimlerle yollar ayrılırken henüz yeni bir imza atılmaması dikkat çekiyor.

GENÇLER ANLAŞMA SAĞLADI AMA
Gaziantep Futbol Kulübü şu ana kadar dış transferde daha önce anlaştıkları Ömürcan ve Arda için henüz imza aşamasına gelinmedi. Bu iki futbolcu Gençlerbirliği’nden transfer edilirken henüz resmi imza atmamaları dikkat çekiyor.


YABANCI TRANSFERİ BEKLEMEDİ
Yeni sezonda güçlü bir ekiple yoluna devam etmek isteyen Gaziantep Futbol kulübü’nde yabancı transferi için kadronun boşalması bekleniyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Kırmızı-Siyahlı takımda teknik direktör Erol Bulut’un belirlediği isimlerle temaslar sürerken yabancı transferinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.


ACELE ETMİYORLAR
Bu sezon yaşanan ekonomik sıkıntı nedeniyle daha temkinli davranan Gaziantep Futbol Kulübü, özellikle yabancı transferinde acele etmiyor. Yönetim ve teknik direktör Erol Bulut yapılacak olan transferler konusunda beklemeye geçerken ekonomiyi düşünerek hareket ediyorlar

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.