Gaziantep FK golcü arıyor!

Gaziantep FK golcü arıyor!
Bu sezon gerek Muhammet Demir’den gerekse Joao Figueiredo’dan beklediği verimi alamayan Gaziantep Futbol Kulübü, yeni bir golcü getirmek üzere harekete geçti. Teknik Direktör Erol Bulut’un onay verdiği listenin başında yer alan Hapoel Rishon Lezion'da forma giyen Mateus Lima Cruz başta olmak üzere 3 golcü isimle temasların devam ettiği öğrenildi.

Transfer konusunda ince eleyip sık dokuyan Gaziantep Futbol Kulübü, 3-4 transfer yapmak isterken bunlardan birisi kesin golcü olacak. Santroforu emin ellere teslim etmek isteyen Gaziantep Futbol Kulübü yönetimi ve teknik heyetinin gündeminde Hapoel Rishon Lezion'da forma giyen Mateus Lima Cruz başta olmak üzere 3 yabancı ismin olduğu öğrenildi.

MUHAMMET DEMİR YOLCU GİBİ
Bu sezon beklentilerin uzağında kalan ve son haftalarda takımdaki yerini alamayan Muhammet Demir’in ayrılmak istediği gelen bilgiler arasında. Teknik Direktör Erol Bulut ile tartışan ve kadro dışı kalan Muhammet Demir’in gitmesine Bulut ise sıcak bakıyor. Gaziantep Futbol Kulübü’nde Muhammet’in yerine yabancı bir oyuncu transfer edilecek.

3 YABANCI LİSTEDE
Teknik Direktör Erol Bulut’un transfer listesinde 3 yabancı bulunuyor. Bunlardan birisinin Hapoel Rishon Lezion'da forma giyen Mateus Lima Cruz olduğu öğrenilirken alternatif olarak ise iki ayrı yabancının listede yer aldığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.