Canan Karatay kelle paça konusunda ısrarcı ama Gaziantep’te kelle paça 60 lira… Kelle paça yiyemiyenlere bakın ne önerildi?

Canan Karatay kelle paça konusunda ısrarcı ama Gaziantep’te kelle paça 60 lira… Kelle paça yiyemiyenlere bakın ne önerildi?
Prof. Dr. Canan Karatay, bağışıklık sisteminin nasıl korunacağına ilişkin bilgiler verdi ve kelle paça önerisini yineledi. Gaziantep'te 6 Liraolan kelle paçayı yiyemiiynler içinde öneri var

Gaziantep'in sevilen yemeklerinden olan kelle paça bağışıklık sistemini güçlendiriyor...Gaziantep'te kelle paça 60 TL'den satıldığı için vatandaşlar tüketemiyor. Prof. Dr. Canan Karatay,  bağışıklık sistemini güçlendirecek kelle paçaya denk bir öneride bulundu...

Bağışıklığın insan vücudunun zırhı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Canan Karatay, bağışıklığın güçlü olduğu takdirde virüste, bakteriye etki etmeyeceğini ve insanların kolay kolay hastalanmayacağını, hastalanılsa da bunun hafif şekilde atlatılacağını söyledi.

Koronavirüs salgınının başında kelle paça önerisinde bulunan Canan Karatay, bu konuda yine ısrarcı olarak şunları söyledi:

KELLE PAÇADA SAĞLIKLI YAĞ, PROTEİN VE VİTAMİN VAR

"Antikor ne? Antikor sağlıklı yağdır, sağlıklı proteindir ve sağlıklı vitamindir. Kelle paçada her şey var. İyi pişmiş, un katılmamış, içine başka bir şey katılmamış kelle paçada hepsi var. Sağlıklı protein var. Bunun adı kolajen. Kelle paçada proteinin adı. Şimdi kolajen tabletleri yapıp satıyorlar."

KELLE PAÇA YİYEMEYENLERE KEMİK SUYU ÖNERİSİ

"Kelle paçada sağlıklı yağ vardır, sağlıklı protein ve vitaminler vardır. Eğer kelle paça yiyemeyen kişiler varsa, onlara kemik suyunu öneriyorum. Onda da yine protein, sağlıklı yağ ve sağlıklı mineral vardır. Bunlar insan vücudunun tüm ihtiyacı olan her şeyi güçlendirir. Antikor yükselmesi, azalması önemli değildir. Vücudun tümüyle bağışıklık zırhının gelişmesi, güçlenmesi önemlidir." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.