Gaziantep'te kurban fiyatları ne zaman belirlenecek? Gaziantep'te neden açıklanmıyor? Bütün illerde kurban fiyatları belirlendi!

Gaziantep'te kurban fiyatları ne zaman belirlenecek? Gaziantep'te neden açıklanmıyor? Bütün illerde kurban fiyatları belirlendi!
Kurban Bayramı'na kısa bir süre kala vatandaşlar kurbanlıklar ile ilgili sorulara cevap aramaya başladı. Gaziantep'te arama motorlarında en çok arananlar; kurbanlık fiyatları, Kurban hisseleri, kurban seçilirken dikkat edilmesi gerekenler, kurban pazarları ne zaman kurulacak gibi sorular oldu.

Kurban bayramı yaklaşırken Gaziantepli vatandaşlar kurbanlık fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken, bir çok il kurbanlık fiyatlarını açıkladı ama Gaziantep'te halen belirsizlik sürüyor.

BİR ÇOK İL AÇIKLADI! GAZİANTEP'TE SES YOK...

Gaziantep'e komşu il Kahramanmaraş'ta tosun canlı Kilogram Fiyatı 65 TL, damızlık vasfını kaybetmiş düve 60 TL, dişi koyun 60 TL, erkek koyun ise 65 TL’den satılacakken. Kombinalardaki kesim ücretleri ise Büyükbaş için 1500 TL, Küçükbaş için 350 TL, Söküm ücreti 1000 TL, Paylama ücreti 500 TL, Et çekim ücreti ise 5 TL olarak belirlenmişti...

GAZİANTEP'TE NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Gaziantep'te kurbanlık fiyatlarının halen açıklanmması kurban alacak vatandaşlarca 'Kurban Bayramı yaklaşıyor ve bir çok vatandaş kurban kilosunun açıklanmamasından dolayı bütçesini ayarlayamıyor... Bir an önce kurbanlık fiyatlarının ve kesim fiyatlarının duyurulması gerek.' dediler

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.