Gaziantep FK 3 Veya 4 Transfer Yapacakmış!

Gaziantep FK 3 Veya 4 Transfer Yapacakmış!
Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, yeni sezon öncesi transfer ve kamp programı ile ilgili olarak her gün teknik direktör Erol Bulut’la görüştüğünü söyledi.

Erol Bulut’la yeni sezonda da bir arada olacaklarını ve hazırlıkları sürdürdüklerini belirten Akınal, ‘Erol hocamızla her gün görüşüyoruz. Yeni sezona bize uygun futbolcuları transfer edeceğiz. İç transferi sezon bitmeden bitirmiştik. Devam etmek istediğimiz tüm oyuncularla masaya oturduk ve anlaşma sağladık. Yabancıda ise federasyonun 12 yabancı şartı var. Bu kontenjanı kullanacağız. Şu anda 8 futbolcumuz yeni sezon öncesi sözleşmeli. 3 veya 4 isim daha transfer edeceğiz. Transfer edilmesi planlanan oyuncular nedeniyle her gün teknik direktörümüz Erol Bulut ile bir araya geliyoruz. Bizim bütçemize uygun genç ve yetenekli oyuncuları transfer edeceğiz’ şeklinde konuştu.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde kentte kalan Erol Bulut ise kap programı için de temaslarını sürdürüyor. Bulut’un başkandan transferleri kamp dönemine yetiştirme konusunda görüşlerini bildirdiği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.