Merakla Beklenen Polis Tayin Sonuçları Duyuruldu! EGM Polis tayinleri açıklandı! 35.874 personelin atama ve yer değiştirme polis tayin sonuçları belli oldu!

Merakla Beklenen Polis Tayin Sonuçları Duyuruldu! EGM Polis tayinleri açıklandı! 35.874 personelin atama ve yer değiştirme polis tayin sonuçları belli oldu!
Polis tayin sonuçları son dakika duyuruldu. EGM tarafından yapılan duyuruya göre; "Emniyet Genel Müdürlüğünce 2022 yılı Genel Atama çalışmaları çerçevesinde, Başkomiser, Komiser, Komiser Yardımcısı, Kıdemli Başpolis Memuru, Başpolis Memuru ve Polis Memuru rütbelerindeki toplam (35.874) personelin atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirilmiştir." İfadelerine yer verildi. Peki; polis tayin sonuçları nasıl öğrenilir? İşte EGM Polis tayinleri son dakika gelişmeleri.

Emniyet Genel Müdürlüğü POLNET sistemi üzerinden açıklanması beklenen tayin sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Başkomiser, Komiser, Emniyet Müdürü terfi sonuçlarının açıklanmasının ardından EGM'nin polis yer değiştirme ve atama değişikliği listesi için nefesler tutuldu. 2022 polis tayinleri ile şark (doğu) görevi ve batıya atama zamanı gelmiş olan polislerin atama sonuç listesinin ne zaman açıklanacağına dair detaylar haberimizde...

POLİS TAYİNLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Tayin için başvuruda bulunan EGM personelleri, Mayıs-Haziran dönemlerinde gerçekleşen EGM polis tayinlerinin ne zaman açıklanacağına dair henüz net bir tarih verilmedi.

Geçtiğimiz yıl 21 bin 526 personel için gerçekleştirilen atama ve yer değiştirme sonuçları 2 Haziran 2021 tarihinde açıklandığından, gözler Haziran ayına çevrildi. Konuya dair detaylar yapılacak açıklamaların akabinde, haberimizde yer alacak.

Polis tayin sonuçlarının açıklanacağı tarih konusunda henüz resmi bir açıklama bulunmuyor. Polis tayin atama sonuçlarının geçtiğimiz yıl olduğu gibi Mayıs-Haziran döneminde Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanması bekleniyor.


POLİS TAYİN SONUÇLARINA NASIL BAKILIR?


Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) polis yer değiştirme ve tayin sonuçları belli olduğunda başvuran emniyet personellerinin telefonlarına SMS üzerinden iletilecek.

Ayrıca sonuçları görüntülemek isteyenler, POLNET sistemi üzerinden de kullanıcı adı ve şifresini girerek atama bilgisine erişim sağlayabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.