Binance TR Referans Kodu: A564ME41

Binance TR Referans Kodu: A564ME41

Kripto para piyasaları içerisinde ilk olarak Binance tarafından hayata geçirilen referans programı, bu borsada yatırım yapan kullanıcılar için pek çok avantajı beraberinde getiriyor. Aslında Binance’in dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olmasının en önemli nedenlerinden biri de bu referans programı. Binance TR kullanıcıları ekstra bir indirim avantajı sağlayan bu referans kodu sayesinde, kullanıcılar yapmış oldukları işlemlerde mümkün olan en düşük komisyon ücretlerini öder. Peki kullanıcıların pek çok avantajdan yararlanmasını sağlayan Binance referans kimliği nedir ve kullanıcılara ne gibi avantajlar sağlıyor?

Bu konu hakkında detaylı bilgilere geçmeden önce küçük bir hatırlatma yapmakta fayda var. Eğer siz de Binance üzerinde kripto para ticaretine katılmak isterseniz ve bunun için bir Binance referans kodu ihtiyacınız varsa, bu durumda girmeniz gereken Binance referans kodu A564ME41’dir. Siz de bu referans kodunu girerek hemen komisyon indirimlerinden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Şimdi sizin için Binance referans kodu nedir sorusunu cevaplandırmaya çalışalım…

Binance TR Referans Kodu Nedir? (Referans Kimliği)

Binance Global borsasında uzun yıllardan bu yana kullanılmakta olan Binance referans kimliği, artık Binance TR kullanıcılarının da faydalanabileceği bir araç durumunda. Binance TR, Türkiye’de bulunan kripto para yatırımcıları için işleri büyük ölçüde kolaylaştırdı. Aynı zamanda Binance TR referans kodu kolaylaşan ticaret işlemlerine bir de komisyon indirimleri ekliyor. Binance TR ilk ortaya çıktığı zaman kullanıcıların kafasında pek çok soru işareti bulunuyordu fakat yıllar içerisinde bu soru işaretlerinin büyük bir kısmı ortadan kalktı. Yine de konuyu hala merak edenler için Binance TR referans kimliği nedir sorusunu kısaca cevaplamaya çalışalım…

Binance TR, tüm dünyada yüksek işlem hacimlerine sahip olan pek çok kripto para birimi ile işlem yapmaya olanak sağlıyor. Dolayısıyla hem işlem hacimlerinin yüksek olması hem de yüksek komisyon indirimleri uygulanıyor olması, pek çok yatırımcıyı Binance TR borsasına çekti. Binance TR üzerinden doğrudan yatırım işlemleri yapmak mümkün. Fakat Türk yatırımcılar için en önemli avantajlardan biri, Binance Global borsasında elde edilen karın Binance TR borsası aracılığıyla Türkiye’deki banka hesaplarına aktarılabiliyor olması. İşte Binance TR referans kimliği ise tüm Binance TR yatırımcılarının sahip oldukları kişiye özel bir kod. Yani aslında bu kodu bir kullanıcı kimliği olarak tanımlamak da mümkün. Örneğin siz kendinize ait referans kodunu bir başka kullanıcı ile paylaştığınızda ve söz konusu kullanıcı Binance TR üyeliğini bu kodu kullanarak oluşturduğunda, hem o kullanıcı hem de siz komisyon indiriminden yararlanmaya başlarsınız.

Herhangi bir kullanıcının referans kodu olmadan Binance TR hesabı açmak size hiçbir şey kazandırmaz. Bu yüzden üye olurken mutlaka bir Binance TR davetiye kodu girmeniz önerilir. Eğer siz de Binance TR hesabınızı bir davetiye kodu ile açmak isterseniz, girmeniz gereken Binance TR referans kodu A564ME41’dir. Siz de Binance TR üyelik işlemleriniz sırasında bu kodu girebilir ve hemen şimdi Binance’in sunmuş olduğu komisyon indirimlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Global Binance Referans Kodu Nedir?

Binance borsasında işlem yapmak isteyen kullanıcılar genellikle Binance Global borsasını tercih etse de, mevcut bakiyelerini Türkiye’deki banka hesaplarına aktarmak için bir Binance TR hesabına sahip olmalılar. Aynı şekilde Binance TR üzerinden de yatırım işlemleri yapmak mümkün. Yalnızca Binance TR’de listelenen kripto para birimlerinin sayısı Binance global borsasına oranla biraz daha az. Aynı zamanda Binance TR referans kodu ile Binance global referans kodu birbirinden farklıdır. Yani Binance TR referans kodu, Binance Global için kullanılamaz. Her iki borsada da sahip olduğunuz referans kodu, her iki borsada da komisyon indirimlerinden faydalanmanızı sağlar. Yani hangi borsada işlem yapıyor olursanız olum Binance referans kodu kullanmak yararınıza olur. Peki son yıllarda bu kadar popüler hale gelen ve hemen hemen her yerde karşımıza çıkan Binance referans kimliği ne işe yarar ve ne gibi avantajlar sağlıyor?

Binance TR Referans Kodu (Referans Kimliği) Ne İşe Yarar?

Şu an dünya üzerinde bulunan hemen hemen bütün borsalar kullanıcıların yaptığı işlemlerden bir miktar komisyon ücreti alır. İşte referans kimliği Binance TR üzerinde kullanıldığında ödenen bu komisyon ücretleri daha düşük olur. Binance TR borsasına ilk kez kayıt olduğunuz sırada bir referans kodu kullanırsanız %5, %10, %15 ve %20 oranında bir komisyon indiriminin sahibi olursunuz. Bu komisyon indirimi referans kimliğinin sahibi tarafından belirlenir. Binance TR üyeliğinizi oluştururken referans kimliği kullandığınızda, otomatik olarak referans programına dahil olmuş olursunuz ve komisyon indirimleri sizin için işlemeye başlar. Her ne kadar söz konusu komisyon indirimleri düşük gibi görünüyor olsa da, aslında sürekli alım satım yapan ve yüksek hacimli işlemler gerçekleştiren yatırımcılar için uzun vadede çok ciddi tasarruf söz konusudur. Bu yüzden referans kimliği Binance üyelikleri sırasında mutlaka kullanılmalıdır.

Eğer bir Binance TR üyesi değilseniz ve üyelik işlemlerinde sırasında kullanabileceğiniz bir referans koduna ihtiyaç duyuyorsanız, kullanmanız gereken Binance TR referans kodu A564ME41 şeklindedir. Bu kodu kullanmak, hemen şimdi komisyon indirimlerinden faydalanmaya başlamanıza yardımcı olur.

Binance referans kodu nedir ve Binance referans kodu ne işe yarar gibi sorulara yanıt verdikten sonra, şimdi de Binance referans kodu nasıl alınır sorusunu yanıtlamaya çalışalım…

Binance TR Referans Kodu Nasıl Alınır?

Referans kodu her Binance kullanıcısına özel olarak üretilir. Yani siz bir Binance TR hesabı oluşturduğunuzda, bu kod da otomatik olarak oluşturulmuş olur. Binance referans kodu bulmak için Binance hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda bulunan kullanıcı profiline gitmeniz gerekiyor. Ardından “Referans - Bonus Kazan” seçeneği üzerinden referans kimliğine ulaşmanız mümkün. Burada isterseniz referans kodu altında yer alan “davet et” seçeneğine tıklayarak arkadaşlarınızı davet edebilir, isterseniz kodu kopyalayarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Eğer bu kodun daha fazla insana ulaşmasını isterseniz blog sayfalarınız ya da sosyal medya hesaplarınız üzerinde de paylaşabilirsiniz. Eğer farklı sosyal medya hesaplarından ne kadar geri dönüş olduğunu takip etmek isterseniz, “yeni kod oluştur” seçeneği üzerinden yeni bir referans kodu oluşturmanız mümkün. Böylelikle referans kodlarınızın takibini çok daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Bu arada unutmadan şunu da hatırlatmakta fayda var: Eğer Binance kayıt olurken referans kodu kullanmazsanız, bu durumda hesabınıza sonradan bir referans kodu eklemeniz mümkün değil. Yani eğer bir referans kodu kullanmak istiyorsanız, bunu üyelik sırasında yapmanız gerekiyor. Mevcut hesabınızda referans kodu kullanmadıysanız ve referans kodu kullanmak isterseniz, bunun için öncelikle mevcut hesabınızı kapatmanız ve yeni bir hesap oluşturmanız gerekir. Bu zahmete girmemek için de her kullanıcının Binance TR hesabı açarken davetiye kodu kullanması tavsiye edilir.

Sonradan hesabınızı kapatıp yeni bir hesap açmak zorunda kalmamak için, üyelik sırasında kullanmanız gereken Binance TR referans kodu A564ME41’tir. Bu kodu kullanmamak size hiçbir şey kaybettirmez ya da kazandırmaz fakat bu kodu kullanarak uzun vadede tasarruf etmenizi sağlayacak pek çok avantaja sahip olabilirsiniz.

Binance TR Referans Kimliği İle Binance Referans Kodu Arasındaki Fark Nedir

Binance TR ve Binance Global üzerinde oluşturulmuş olan referans kodları birbirinden farklıdır. Yani Binance Global’de oluşturulmuş olan bir referans kodunu Binance TR’de kullanamazsınız. Binance TR referans kimliği ve Binance referans kodu arasındaki en temel fark budur. İki farklı borsada da farklı referans kodları oluşturabilir ve bu kodların takibini ayrı ayrı gerçekleştirebilirsiniz. Her iki borsaya da üye olduğunuzda referans kimlikleriniz otomatik olarak oluşturulur. Fakat üyelik sırasında bir referans kodu kullanmak ya da kullanmamak tamamen opsiyoneldir. Eğer referans kimliği opsiyonel ne demek diye soracak olursanız, şöyle bir cevap verebiliriz: Opsiyonel, isteğe bağlı demektir. Yani hiçbir kullanıcının üyelik işlemi sırasında bir referans kodu kullanması zorunlu değildir ve bu kodu kullanıp kullanmamak kullanıcının tercihlerine bağlıdır.

Binance TR Kayıt Olurken Kullanılacak Referans Kodu

Binance TR kayıt işlemlerinde sırasında kullanılacak olan referans kodu her ne kadar isteğe bağlı olsa da, komisyon indirimlerinden yararlanmak için bu kodu kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Eğer siz de Binance TR üyelik işlemlerini gerçekleştirmeden önce bir kod edinmek isterseniz, üyelik sayfasının en altında bulunan referans kodu bölümüne girmeniz gereken Binance TR referans kodu A564ME41’dir. Bu kodu girin ve komisyon indirimlerinden yararlanmaya hemen başlayın.

Kaynak: https://www.eniyioneri.net/

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.